Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 lazım. Tab mab istemiorum amatör işi verecekseniz yorum bile yapmayın direk müzik notası istiorum C, D, E, F, G, A, B, C şeklinde..[hline]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 lan kağan:Polm internette bedava nota bulamassın..satın alcam diosan şyle buyur: www.sheetmusic.com[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sert erkek[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: BonePART, 11 June 2003 23:57 tarihinde demiş ki: walla tabcrawler.com war ama tab istemiyorum demiin[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa Tab amatör işi olm şuraya bas buraya bas ne o öle al bi gitar tabla kas. olamz öle ders alıcan teknik note öğrenicen..[hline]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tab amatör işi falan diil nota bilenlerde onu kullanıyo hatta tab okurken biraz kulağının olması gerek[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: green_martian, 12 June 2003 01:22 tarihinde demiş ki: tab amatör işi falan diil nota bilenlerde onu kullanıyo hatta tab okurken biraz kulağının olması gerek[hline][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! nota bilenler de kullanıo cunku nota bulamıo.. kısaca amatör işi ver 10 yaşındaki bi çocuğa tabı nasıl yapacaını anlatçalar sana gitar..[hline][b]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Walla bence tab da amatör işi deil abim gitar çalıo hem tab la çalıo hem notayla yane hangisini bulursan onna çal bence Eğer tab ararsan www.freshtabs.com dan bulabilirsin[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Forgotten, 12 June 2003 01:24 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 12 June 2003 01:22 tarihinde demiş ki: tab amatör işi falan diil nota bilenlerde onu kullanıyo hatta tab okurken biraz kulağının olması gerek[hline]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! nota bilenler de kullanıo cunku nota bulamıo.. kısaca amatör işi ver 10 yaşındaki bi çocuğa tabı nasıl yapacaını anlatçalar sana gitar..[hline][b]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Bi dakka ya ne amatör işi ben 15 yaşındayım angel ın elektro gitar ı war bana tab ları da werse çalamıorum! BAna bi santana ' dan smooth un tamamını tab larıyla çalmayı denesene hiç çalışmadan yada öyle hızlı bişiyi.[hline][i] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 arkadaşım sen zorlukla profesyönelliği karıştırmışın 10 yaşında çocuğun tab yazabilmesi tab'in amatör bi şey olduğunu diil pratikliğini gösterir umarım söylediklerimi anlamışsındır[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Nota nın daha advanced olduğunu kabullenmek lazım genede. Tab okumak (düzelteyim) ve yazmak kolay ve eklendiği gibi pratik. Solfej öğrenip satırları okumak, yazmak daha çok öğrenim ister. [Bu mesaj Dariel tarafından 12 June 2003 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kesinlikle nota öğrenmek yararlı ve gerekli ben bunu reddetmiyorum söylemek istediğim tab'in yaygın olması pratikliği yüzündendir yoksa beethoven tab yazardı :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 pardon hata bende düşündüğümü tam sölemedim. demke istediğim nota bilgisi olmayan müzik eğitimi almayan armut piş azıma düş tarzı tab kullanıp gitar çalan ve de üstüne üstlük "ben bas çalarım ben elektro çalarım" diyen tipler amatördür demek istedim :)[hline]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Özellikle de bahsedilen enstrüman, bass gitarda, nota çok da lüzumlu birşey değildir. Ha diyosan ki sen "ben Gary Willis in notalarını çalacam, lazım" o zaman notalar da vardır elinde. Yok ille de nota istiyom diyosan transpoze et arkadaşım.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 transpoze ettikten sonra notaya ne gerek var :) notayı şarkıyı çalabilmek için istiorum notayı bulmak için şarkıyı çalmak tam tersi olur. neyse salla[hline]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 www.basstabarchive.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar