mexinth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Evet , düşündüm taşındım. (külliyen yalan) Ani bir şimşek çakması ile zihnimde, pati gücünü en iyi yansıtacak parçanın Thundercats çizgifilminin giriş şarkısı olduğuna karar verdim. Hem gayet güzeldi zamanına göre Thundercats hoowwwwwww dım dıdım dım dım dıdıdmmm dımdıdıdıddımmmmm Thundercats hoowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=34894 çoktan düşünüldü bile..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 biliorum da onuı mesela diyorum birini gece birini gündüz çalarlar, thundercats te süperdir çünki kısadır hem 1,5 dk mı ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar