story_off Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bilenler biliyordur ama ben daha yeni basladim KO dan daha guzel grafikler inanilmaz hos ustelik karekterlerin fazladan cok hareketi var(takla atmak.şinav cekmek,sicramak...vs.vs..) harita daha buyuk krekterler daha farkli ve detayli bence bu oyun KO dan bunalanlar ve yeni bir server olsun diyenler icin bulunmaz firsat 2 saat oynadim daha tek bir turk ede raslamadim(henuz lvl 9 oldum:)) 630Mb bir inceleyin derim beynenler olursa ordaki ilk turk Clan olabiliriz... www.ryl.net not:lagg yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 En uzun videou indirdim. Oyunu da indirdim. Gece deniiicem....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
story_off Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gece bir sekilde bulusalim lutfen ortalik i kasip kavuralim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 öeahh grafiklere bakın ya gece indirem bende[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kahretsin evde hat gitmiş adsl yok.... ühühühühühühühühü :([signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Tarzı ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
story_off Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sehir ler inanilmaz muzzam valla daha tam bilgi veremiyorum size ama Okcular inanilmaz havali Mage ler de oyle.. suikatci lerin tek eli konusurken hep arkada duruyor bicagini gostermiyor filan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
story_off Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 forumdaki arkadaslara detayli bilgiyi saat 22.00 civari aktaricam simdilik oyuna daliyorum... 2 server var ben MUSTANG a giriyorum bilginize.. [Bu mesaj story_off tarafından 10 Şubat 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yanlız beta dior sanırım orjinala gecicek ozaman free server olmaya bilir.Bence deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Burası Knight OnLine bölümü. Risk Your Life bölümü değil arkadaşlar... Knight OnLine ile ilgili sorunuz, cevabınız yada söyleyecekleriniz varsa buyrun..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 10 Şubat 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben burada KO'dan hariç başka bi oyun reklamı görünce üzülüyorum. AÇıkçası ben istemem böyle reklam görmek.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İnsanın sabrı % olarak ölçülebilse, bu forumun amaç dışı kullanımından dolayı sabır olayım %99,9 a ulaştı diyebilirim. Her an patladım patlıcam. Hemde çok kötü patlıcam. Şu forumu amacı dışında kullanmayın :hrr:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Topic silinsin bende MU Online Die actım onu sildiler buda silinsin. rock buz bide ben abi biz jap ko oynayak sıkılırsak onada bakarız.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abı sinirlenicek bi olay varsa bunun 2.defa aynı bölüme acılmasıdır.....[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 betadan sonra paralı olacagı garnti zaten de... bana da gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar