Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: JuM, 10 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: Dostum bence garantı sanal ıle uye olamazsın. Zannetmyrm. Ayrıca blızzard gıbı bır sırkete guvenmelısın bence. Kredı kartı numaranı satacak degıller:) Olay Blizzard ile alakalı değil sadece. Nette kullanıyorsun kartı senin yaptığın bir hatadan dolayı bilgilerin bir başakası öğrenebilir. Loger vardır pcinde kim napsın senin hotmail hesabını credi cart bilgilerini bekliyordur pusuya yatmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yani sen yurt dısından sanal kart ile birşey alırken hesabında turk parası oluyor ama euro ustunden alıyorsun :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar gittim görüştüm şöle dediler Vadesiz hesaptan açılan sanal kart şansa göre sisteme göre ya mastercard destekli ya viza destekli oluomus 5 baslarsa nosu master oluo dıerlerınle viza bilizzardda master card - visa- american expressi kabul ettıgıne gore her şekilde oluo...Gönül rahatlıyı ıle actırın actırcak varsa[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 önemli bişeyi atlıyosunuz. heryer sanal kart'ı kabul etmiyo. yani bazıları illa normal kredi kartı istiyo. blizzard'a bizzat sorun, türkiye'den sanal kart kabul ediyo musunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Önemli olan kart ın kredi kartı olup sanal kart olması deil önemli olan mastercard veya viza veya amrican exp desteklı olup olmaması bak yukarda arkadas nedemıs sanal kartınla swg ao oynuomus..[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yanılıyormuyum arkadaşlar ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar