Lhurgoyf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 geldi msn[signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Msn bağlanıyor artık[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bizim buraya gelmedi daha[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi yok bende gelmedi.nerde oturuyorsun adres ver gelim sizden açim :) acil işim var valla[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 walla bizim buraya geldi..iiyki geldii..[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bizim Gelmedi :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Maltepeye gelin Buradan çıkartılacak sonuç Msn elimiz ayağımız olmuş :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 açiliyo yaa artik ama kimseler yok nette...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aberey açıldı :) sevindirik oldum bak (göztepe)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bendede açıldı biraz önce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bill gates ben msni acınca özür diledi severim keratayı[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok yok bu kablonet kendini denizemi nereye aticak acaba.. aman fiber falan koparir başka bi yere atsın[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben hala giremiyorum :([signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 HUHAHAH girdim.Bi tek bellow orda adam hic cıkmamıs...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende giremiyorum :([signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Kablo kullanıp da giren var mı? veya msn 6.2 kullanıp da? Biz niye giremiyoz daha ya[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil [Bu mesaj McFrenzy tarafından 08 Şubat 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 msn 7 beta war bende girdim şimdi[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 girdim.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oh be geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende kablodan baalıyım ama haalen girebilmiş deilim[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya msn açildi ama bi gidip bi geliyom ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende kablonet ten baglaniyorum girmiyo[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aha bende girdim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kablolu olup da giren var mı???!!![signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kablonetin taa a.ın. k.y.mmmmmm bu ne yaaa msn e girmek istiyorum (sansür efekti bana ait.. :) )[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar