mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende de sign in silently as appear offline seçili ama bağlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Fistan, 08 Şubat 2005 20:21 tarihinde demiş ki: "Çevrimdışı görün" diyin öyle bağlanın bağlanıyor. [Bu mesaj Fistan tarafından 08 Şubat 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] gene olmadı :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim adsl baglantıda koptu gibi sorun var heralde yada bakım :P[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: zgrw, 08 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 08 Şubat 2005 20:21 tarihinde demiş ki: "Çevrimdışı görün" diyin öyle bağlanın bağlanıyor. [Bu mesaj Fistan tarafından 08 Şubat 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] gene olmadı :-) Olmaz tabi ben sazan avı başlatmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aeuhauh :) direk atladım :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zgrw pullu sazan sen aynalı sazan. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim zaten öyleydi. yarı-sazan olsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kasmayın yabancılarda bağlanamıyor :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok abi harbi var bokluk.. yalnızca msn ler olsa iyi herzmanki gibi adsl lerde coştu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: crocodile, 08 Şubat 2005 12:01 tarihinde demiş ki: sizde hala sorunmu var yoksa!! nası yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 adsl'de de problem varmış arkadaş söyledi.. ama tesadüftür sadece ikisinin aynı anda gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi aslında tesadüf falan değil adsl gün içersinde mutlaka gidiyo allahın emri!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Kablo da gitti yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aman allahım göremiyorum bende mi gidiyorum telekomdan fişimi mi çektiler ölücekmiyim doğtur bey[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ne zmana gelir? ben bu bill gates dneilen adamı... (şimdi ne alaka demeyin uzun hikaye)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 fiber kopmuştur arkadaşlar lütfen :P[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 msn bağlanıyor messenger bağlanmıyor! :rock: http://www.msn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 fiberdir fiber :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Fiber kopmuştur gülmekten.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ahada Baglanıyorum :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ama cok kisi yuklendigi icin site acılmıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Proxy kullanıyorsanız iptal edip öyle deneyin.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 anlaşılan bu sefer harbi harbi kaydı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yahu webmessenger.msn.com da billgates acıklama yapıyor alla alla okuyun yazıları[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Site açılıyor ama login olamıyorum çünkü passport sitesine girmiyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar