clubsound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aldıma avrmedıa tv kartnı takıorum bılg acıldıında suruculerını cd den yukluo sona software ını yukluorum fakat setup bıttıgınde bı yazı cıkıo tv arama baslatılamadı !! ben cozemedım bılgısı olan varsa anlatsın nedenını lutfen setup ı ok ledıkten sonada programı acmak ıstedıgımde acılmadan hata verıo kapanıo aynı problemı format atmadan once yasamıstım bende format atınca duzelır dedım ama duzelmdeı lutfen yardım edın? tesekkurler....[signature][hline]Just Be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bence MoreTV kullan. TV kartları hep sorun çıkartmıştır bana. MoreTV'yi kullandım düzeldi (Rahan sağolsun).[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clubsound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 more tv dedınn yenı bı kart mı alcam yoksa program mı?[signature][hline]Just Be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clubsound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya allahskına bırı yardım etsın yoksa kırıcam makınayı :D[signature][hline]Just Be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clubsound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Saadece oha dıorum cozdum olayı radeon 9600 kullanıorum onunda wdm suruculerı olduu ıcın cakısıomus o yuzden olmuomus onları dısable edınce oldu :D gende saolun[signature][hline]Just Be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar