Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boy abdesti hakkında soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben abdet alırken her tarafı bi güzel yıkıyorum [bazı alttaraflara değinmesemde ] böyle yapınca kafama takmamış oluyorum nede olsa cehenneme gidecem fazladan yıkansam noolur :D[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
Mesaj tarihi:
İnsanlık tohumlarına pislik demek mantıksal olarak saçma...

Senin üzerine yemek yerken yemek dokuldugunde yapıs yapıs durunca onada pislikmi diyorsun yedigin seye

Bırak bu cok bilen kisi ayaklarını onlyreal
Kimsenin burada biz boleyız bızı bole bılın gıbı sacma anlamlar cıkardıgı yok bıtek senın dısında[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Ragnar, 27 Kasım 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
Penthesilea alakan olmayan bir konu hakkında helede 0 altı bilgiye sahip olduğun bir konuyu nediye karıştırıyorsun.

bak yukarda konu : boy abdesti hakkında soru yazıyo yani seninle uzaktan yakından ilgisi yok.

bak bide kısıtlı zamanın varmış git sen o kısıtlı zamalarını daha verimli şekilde harca. hadi yawrum hadi.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 27 Kasım 2004 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Feci ezmişsin ya, susayım bari
Hey allahım

Edik : Rofl, arkadaş link verdi, girdim direk cevap yazdım ben de, aşağıdaymış baya, uplamışım meğer heh, uplandı sanmıştım adam link verince.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Penth niye upladın şimdi?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 10 Şubat 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
nedir bu?
1 yı sonra ego tatminimi

said:
Edik : Rofl, arkadaş link verdi, girdim direk cevap yazdım ben de, aşağıdaymış baya, uplamışım meğer heh, uplandı sanmıştım adam link verince.

Sataşmak zorunda mısınız illa? Kapanmış bir mevzuyu neden açmak isteyeyim. Xaer link göndermiş, ben de uplandı sandım, görmemişim çünkü o cevapları, cevap yazdım.

Bir daha da yazmayacağım zaten cevap.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 10 Şubat 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 10 Şubat 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
nedir bu?
1 yı sonra ego tatminimi

said:
Edik : Rofl, arkadaş link verdi, girdim direk cevap yazdım ben de, aşağıdaymış baya, uplamışım meğer heh, uplandı sanmıştım adam link verince.

Sataşmak zorunda mısınız illa? Kapanmış bir mevzuyu neden açmak isteyeyim. Xaer link göndermiş, ben de uplandı sandım, görmemişim çünkü o cevapları, cevap yazdım.

Bir daha da yazmayacağım zaten cevap.

edik i biz mesaj attıktan sonra ekliyorsun
kapanmış bir konu diyosun cevap yazıyosun

sen cevap yazınca sataşmak olmuyoda, biz doğrusunu söyleyince neden sataşmak olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Attığın mesaj : 10 Şubat 2005 13:06

Bu da benim mesajımın değiştirilme tarihi.
[Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Yalan mı söyleyeceğim? Mesaj atmayacağım dedikçe saçma şeylerle geliyorsun forgiver.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Mesaj tarihi:
said:
Ragnar, 26 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
Sünnete uygun olan şekil, avret mahallini yıkadıktan sonra, namaz abdesti gibi abdest almaktır. Bu abdestte ağza su bolca verilir ve çokça çalkalanır. Buruna çekilecek su fazla verilir ve geniz yumuşaklığına kadar çekilir. Bu şekilde hem guslün farzı yerine gelmiş hem de abdestin sünneti ifa edilmiş olur

Evet, benim bildiğim kadarıyla da sünnetleriyle boy abdesti böyle alınıyor.

[Bu mesaj Kuzgun tarafından 10 Şubat 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 26 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
anladımda
orada pislik kelimesini kullanmak hoş durmuyo yinede, kullanılmayabilirdi...

Açıkcası ben onu okudugumda butun ınsanların pislikten olusutugunu dusunebılırım sırf o cumleye bakarak.

ya şık tertemiz giysisinin üzerinde menilerle dolaşan bi kız görsen ne düşünürsün çok mu temiz sence tabii ki pis :D

basit düşünmek lazım
  • Yeni Oluştur...