Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hava kar toplar mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün annemle pencereden bakıyoduk güneş açtı birden annem dediki -kar topluyo hava.. herzaman duyuyoruzda bu lafı gerçekte war mı böle bişey?? warsa nasıl oluyo?? e yani merak konusu buda aklıma geldi paylaşiim dedim..[signature][hline]***THE DREAD LORD***
Mesaj tarihi:
ya karlar eriyip buaharlaşıp yuakrda tekrar soğuyp iniyo mantığıyla söyleniyo bu laf ama yalan..o kadar çabuk ööle etkili bişi yok kolpa..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
kar yağdıktan sonra bulutların arasından bi anda bi güneş ışığı gelir, işte anneler o zaman söylerler :P[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Mesaj tarihi:
evet aslında bi bölgede belli bir miktar kar var ve yağıyor sonra "yeter siz çok oynadınız" diyip geri topluyor bunu hava ve gidip başka bi yere bırakıyor.. böylece aynı kar taneleri dolaşıp duruyor.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
harvester, 10 Şubat 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
evet aslında bi bölgede belli bir miktar kar var ve yağıyor sonra "yeter siz çok oynadınız" diyip geri topluyor bunu hava ve gidip başka bi yere bırakıyor.. böylece aynı kar taneleri dolaşıp duruyor.
:D ewt ewt arkadaş cok doğru söylüyor . Temin zeytinburnu civarındaki ali osman ve şakir isimli kar taneleri suan 500 evlerde coluk cocukla oynuyorlar :P[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
Kar toplar ama toplarsan kardanadam olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Ben onu şey olarak biliyorum kar yağdıktan sonra güneş açarsa güneş kar topluo denir ve işte yerler vb. kurudğundan daha sonra yağan kar daha ii tutar bu yüzden
  • Yeni Oluştur...