Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Summoning Is Complete Vampir OSMAN Bu resimleri yaparken captain nam-ı değer deathrimental den etkilendim , fikirleri ondan çaldım biraz benzetmeye çalıştım ama onun kadar iyi olmadı sanırım. Neyse yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eline saglık ,2.ciyi baya begendim ben[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 güzl güzel..[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ikinci güzel olmuş cidden ha bu arada "nam-ı değer" die bişe yok "nam-ı diğer" var "diğer adı" anlamında haberin olsun..[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 guzel olmus ama bisyi unutmussun. vampirlerin disleri nasıl olur??. bide guzel diş yapabilseydin daha iyi olurdu.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ikinci resim vampirden çok dayak yemiş adama benzemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ikiside gzl olmus tebrkler...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ehehe sağolun yorumlar için[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 güzel ;) :tup:[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 güzel fakat her ağzından kan akan Osman'a Vampir dermiyiz onu bilemicem[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 too lame.. kusura bakmayasın, nacizane fikrimdir..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Throndor, 09 Şubat 2005 17:48 tarihinde demiş ki: too lame.. kusura bakmayasın, nacizane fikrimdir.. Kusura bakarım çünkü bu bir eleştiri değil , neden lame , neden kötü , nasıl olabilirdi . Bunları söylersen tamamdır[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence neden kötü sorusundan önce neden güzel sorusu sorulmalı. ayrıca ultima online oyuncularının bu eğilimine anlam veremiyorum. kan, ölüm, büyü temaları nereye kadar anlamlıdır? yanlış anlama genel olarak bu tür işlere girişenlere soruyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uo oyuncularında bulunan veya uo dan etkilenmeyle oluşan birşey değil, biraz grafik biraz photoshop katılmış her yerde var bu olay.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kendilerinin de anlam verebildiğini sanmıyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: HerenIstiaron, 10 Şubat 2005 02:06 tarihinde demiş ki: said: Throndor, 09 Şubat 2005 17:48 tarihinde demiş ki: too lame.. kusura bakmayasın, nacizane fikrimdir.. Kusura bakarım çünkü bu bir eleştiri değil , neden lame , neden kötü , nasıl olabilirdi . Bunları söylersen tamamdır Bkz BonePart'ın mesajı.. Arkadaş bana söyleyecek laf bırakmamış..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 2. si daha gzl sanki...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar