Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 yeni aldığım scanerla birlikte yüklenen program scan ettiklerini .max olarak kaydediyor ve hiç bir program bunu resim formatı olarak görmediğinden jpg filan yapılamıyor tavsiye edebileceğiniz başka scaner programları varmı?[hline]karga theurgist of The Forsaken Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Scanner'ının markası ve modelini yazarsan eminim arkadaşlar daha rahat yardım edebileceklerdir[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Aegean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 paint shop pro kullan derim iyiydi o[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... fixmen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 .max 3d studio max 'in uzantısı olması lazım.. öle hatırlıyorum. Othranx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 evet öle 3dsmax uzantısı o Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Scanner ayarlarından format değiştirme ile ilgili bişeyler mutlaka vardır?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Paylaş https://forum.paticik.com/topic/8734-scaner-programy-ve-max-nedir-ya/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım scaner programı ve .max nedir ya? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Scanner'ının markası ve modelini yazarsan eminim arkadaşlar daha rahat yardım edebileceklerdir[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 paint shop pro kullan derim iyiydi o[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh...
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 .max 3d studio max 'in uzantısı olması lazım.. öle hatırlıyorum.
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Scanner ayarlarından format değiştirme ile ilgili bişeyler mutlaka vardır?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Öne çıkan mesajlar