Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Temiz olması önemli,"bende var amma high girişinin içinde jack galdıydı" falan demeyin almam :D Minimum 30 w istiyorum,ankara.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yokmu hiç amfi satan ya allah allah :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Amfi hala arıyorum hatta utanmadan üzerine bide gitar amfisi arıyorum yokmu satan?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Muha buldum bilene hemde 60w 200$'a. Yarın alıyorum inşallah.Ekipman coştu buara ya :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 afiyet olsun[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hehe sağol 1 saat kaldı :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Shit amfi patlak çıktı :) Ampteq diye ampeg'in kolpa markası zaten :) 60watt'a göre 30 wattlık bi amfi bile ondan iyiydi dahası,cidden patlaktı yani,Cazzzz diye bi ses geliyodu abartı bişekilde,herifte gelen sesi kabullenmedi bitürlü. İnandırmak için,tizleri sonuna kadar kökledim sadece arka manyetiği açtım basslarıda 6'ya kadar açtım seside iyice açtım sol telini çektim birazcık fazla abanarak sonrada parmağımla çok az dokunarak sesi aldım(titreşimi azalttım) böylece sadece cızırtı kaldı azıcık sesin üzerinde :-) sonrada "haa evet ya cızırtı var bu neden olurki" diye bi cevap aldım. Eh binevi öyle çıkması iyide oldu herişte bi hayır vardır derler ya doğruymuş,oradan hatay sok./zuhal müziğe geçtim. Amfilere bakayım deneyeyim dedim.Bitane hartke marka 70w amfi denedim.425 $ gibide bi fiyatı vardı hemde combo alet.Neyse memnun kaldım zuhal zaten uzun süredir tanıdık olduğundan iyi fiyata indirdiler,babam'ı çağırdım sonra babam "almışken iyisi olsun" deyip 100 watt'lığa el attı :D bi sürede onu çaldım.Aletlerin dizaynıda çok hoş,birazcık geri yatırınca monitör oluyor resmen.Arka tarafı ona göre yapılmış.Üzerlerinde 7 bant sanırım graphic eq var.Çok güzel bişey 600 milyona 100watt'lığını yarın alıyorum.Belki para artsın diye 70 watt'lığı alıcam ama ikiside birbirinden hoş.Tek farkları 70watt olan 12",100 watt olan 15". işte size resmin linki. "tıkı" İnşallah daha güzelleri sizinde olur.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 10 Şubat 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 umarim mustakil evde oturuyosundur :) gule gule kullan[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o kadar büyük şeyler alıcaan zaman kabine alırsın abicim. al güzel bi bx600 behringer çiçek gibi takıl işte.. o da en fazlası ha. [signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 10 Şubat 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dün ben gezdim pasajın birinde anfilere baktım.gitarım bile yok :P piyasa araştırdım dogru dürüst anfiler 400eu dan başlıyor. 20w marshall bile çok pahalı geldi gözüme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Muhauh Aldım abi :D 100 watt'lığı aldım tabiri caizse topuklarım kçıma değiyo :D Ev müstakil değil ama üstümüzde altımızda kimse yok yanımızda oturanlarda rahatsız olmuyolar,fazla abanmıyorum evde zaten. Ev için almadım zaten,bugunlük evde sadece.Yarın mekana götürücem orda kalıcak.Aslında bide 400 euro'ya behringer vardı 120 wattlık.Ama hartke kafama yatmıştı abi çkta hoşuma gitmişti. Teşekkürler,tekrar diyorumki inşallah daha iyileri sizlerinde olur. Buarada fistan marshall amfiler çok pahalı oluyo.Tabi ona görede performansını alıyosun.Gerçi ben pek sevmiyorum marshallın bass amfilerini.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 10 Şubat 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Not:470 $'a geldi bu amfi.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar