teti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 forumda komik yazıların olduğu bi bölüm yokmu yoksa benmi bulamadım Alıntıla
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 www.paticik.com/komik[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyi oldu ya walla bunu bende bilmiyodum saolasın[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 AHAHAH :D[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Alıntıla
noxite Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adssdf[signature][hline]hukkadahikkâ Alıntıla
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 forumda diyosan konudışı var işte Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dikkatli bak görürsün.[signature][hline]jan d. Alıntıla
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende öle bişey bilmiodum artık canım sıkılınca orda takılır birz eğlenirim:) Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aman dikkkar et çok gülme..[signature][hline]Sen orada aya a$ık ben burada yalnız!!!!! Alıntıla
teti Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tamam komikleri buldumda komik bişey yok ya Alıntıla
teti Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya sadece fıkra ve resim olamaz dimi benım aradıgım komikler Alıntıla
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ehu watya sen takil garbage da falan baya gusel seyler war.. hani durum komedisi gulecegincinsten(einstein gibi oldu lol)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Alıntıla
Duarte_frostbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yaw buraya bole topicler acmayin okumadan hosgeldn diyesm gelio:D Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 @Placebo ???[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa rap'imdir!!!!! Alıntıla
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benim niye haberim yoktu bundan böhhühü[signature][hline]Liaren UO Alıntıla
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yalnız biraz eski galiba pepelek yazıo :)[signature][hline]Liaren UO Alıntıla
MrHankey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hosgeldin[signature][hline]!!!Noxite!!! =o= Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.