Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaslar bu mac bugun saat 21.40 ta baslayacaktır ve ULKERin final-four sansını surdurup surdurmiyecegini belirleyecektir(yenerse TOP16' ya kalıyor) yani tam anlamıyla tamam mı? devam mı? macidir..... mac herzamanki gibi ABDİ İPEKCİ 'de olup giris ucretsizdir. ULKERin buyuk bir destege ihtiyaci oldugu asikardir... tv de ise SKY Turk te dir.[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne zamandır türk takımlarını izlemiyorum..eski ülker mantığı hala duruyorsa bu maçı kaybederler[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende nba tv yayına girdiğinden beri hiç takip etmiyorum ancak ülker'in kadro iyiydi sanırım litvanyalıları aldılar :][signature][hline]jan d.
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi ben zaten sunu anlamiyorum herkes nba e merak sarmıs turk basketbolunu unutmus... butun topicler nba hakkında acılmıs... yani kendi takimlarizla ilgilenmek-ki su an EFES grubunda averajla 2. ulkerin sansı %70 ama kimse ilgilenmiyor... daha fazla ilgi daha fazla yorum beklerdim uzuldum.. kendimize uzuluyorum :([signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya abi şöyle söyliyim..ben eskiden deli gibi takip ederdim..öyle böyle değil..ama artık izlenecek birşey göremiyorum..hiç bir zevk almıyorum maçlardan..çok kötü oynuyor avrupa..çok geri kalmış..NBA izledikten sonra çok hafif kalıyor..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 orasi kesin nba farkli bir oyun farkli bir hava ama suanki turk basketbolu avrupaya gore hic kotu deil hatta bir cok ligden de ileride... futbolda avrupanin nekadar gerisinde olup bu kadar ilgiyi gorunce; basketbol biraz daha populer olsa bizi avrupada da kimsenin tutamiyacagını soyluyorum(kulup bazında)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o kesin zaten de ben genel olarak avrupa basketbolundan sıkıldım zaten..zamanında çok izledim ezbere izliyorum artık maçları[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gerçekten nba'de herhangi bi maç izledikten sonra izlemek gelmiyor insanın içinden, nba rlz yani :][signature][hline]jan d.
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 top 16 kaldık[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bugün efes-partizan liderlik için..ama real madridinde yenmesi lazım[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iyi oldu kazandığı büyük moral olmuştur son maçları hep kaybetmişlerdi efese bu sene euroligde çok başarılı kazanır umarım oda final 4 a kalmaması haksızlık olur bence efesin bu sene[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar