nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 1haftadır bana kafayı yedirtden sorunu az önce çözdüm bilgisayarım yaklaşık bir haftadır 'bilgisayarı kapat' seçeneğini açtığımda kilitleniyordu saat 2de dellendim ve her türlü taramayı yaptım bilgisayarda (virüs kontrol + spy kontrol + scandisk :)) ama yine de düzelmedi restart yaptım ve windows'a hoşgeldiniz ekranında bilgisayara kapata bastım seçenekler çıktı sonra benim kullanıcıyı açtım kapadım ve aynı ekranda p4 kapat yazıyordu bir anda şimşekler çaktı bende ve kullanıcımı açtığım gibi bilgisayar ismini sildim ve sorunum halloldu Teşekkürler WindowZ :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 uzun süreli bir çözüm değilmiş bu pff bilgisayar bozulcak fişi çekerek kapatmaktan[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şu soruna çare bulacak arkadaş yok mu? derman olun derdime :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kasanın açma tuşu genelde windowsu ve bilgisayarı kapatmaya da yarıyor, onu kullanmayı denedin mi[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o olay eskiden çalışıyordu şu anda çalışmıyor ama sorunun kendi kullanıcımdan kaynaklandığını anladım biraz regedit de ayarları kurcalıyıcam[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar