vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Oyunu yeni aldım şimdi sizlere 1-2 sorun olacak 1.Başlıyorum oynamayı ögrendim (Imperial Camping) 3 tane kırallık seçilebiliyor o kırallıklar ilerledikçe artıyormu yoksa diğer ülkeler başka şekilde mi seçilebiliyor? 2.Bir ülkeyi savaşta yenince 3 seçenek çıkıyor onları tam anlayamadım fonksiyonları neler (Adamları vs. öldürüyorsun veya çalıştırıyorsun bişeyler ama) burda 1.2.3. olan seçeneği sırayla yazabilecek varmı? Teşekkürler[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com [Bu mesaj vav_heroin tarafından 08 Şubat 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 walla arkadaşım seçeneklerin ingilizcesini yazarsan yardımcı olabilirm çünkü hatırlamıyorum sırasını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Occupay Setlement Enslave Populance Exterminate Populance Hatırladığım kadarı ile bunlar buyrun[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ilk sorunun cevabı: yok ettiğin ülkelerle oynayabiliyon ama tamamiyle yok etmen gerekiyo ama her ırk açılmıyo ilk carthage, mısır, bide galya yı tamamiyle yok et zaten tamamiyle yok edince mesaj çıkıyo[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Occupy Settlement : Şehri yağmalamadan vs. işgal etme Enslave populace : Köle yapıyorsun oradakileri. Trade good olarak bir süre satılabiliyor köleler. Exterminate populace : Şehirdeki herkesi kılıçtan geçiriyor.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 08 Şubat 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 1-halka dokunma 2-köleleştir 3-katliam yap hepsini gebert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Siz bu 3 seçenekten hangisini tercih ediyorsunuz? Neyin artısı var neyin eksisi mesela adamların hepsini yağmalamassam bana bir - veya + olurmu?[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya abi nereyi aldıysan ona göre... kimisini öldürürüm çünkü paraya ihtiyacım wardır mesela.. ne bilim deişik nedenler dtrateji burdaa başlıyo işte sana kalmış..[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eğer başka şehirlerd nüfus sorunun varsa köleleştir.şehre yeniden başlamak istiyorsan kes hepsini.occupy pek tavsiye etmiyorum halk nefret ediyor senden bir süre sonra isyan çıkyıor sonra tekrar ....[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 occupy settlement ı eger zeus un heykeli kontrolunuzdeyse secın o zaman halkın size baglılıgı artıyor... eger bir mısır sehrini aldıysanız mısırdaki piramid kontrolunuzdeyse onlar genelde isyan cıkarmıyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam onları yapıyorsun ama bi şeçenekte galiba isyan çıkarıyolar bir süre sonra .. onun için köle yapma parayı düşünme hepsini öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar