vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Oyunu yeni aldım şimdi sizlere 1-2 sorun olacak 1.Başlıyorum oynamayı ögrendim (Imperial Camping) 3 tane kırallık seçilebiliyor o kırallıklar ilerledikçe artıyormu yoksa diğer ülkeler başka şekilde mi seçilebiliyor? 2.Bir ülkeyi savaşta yenince 3 seçenek çıkıyor onları tam anlayamadım fonksiyonları neler (Adamları vs. öldürüyorsun veya çalıştırıyorsun bişeyler ama) burda 1.2.3. olan seçeneği sırayla yazabilecek varmı? Teşekkürler[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com [Bu mesaj vav_heroin tarafından 08 Şubat 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 walla arkadaşım seçeneklerin ingilizcesini yazarsan yardımcı olabilirm çünkü hatırlamıyorum sırasını ...
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Occupay Setlement Enslave Populance Exterminate Populance Hatırladığım kadarı ile bunlar buyrun[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ilk sorunun cevabı: yok ettiğin ülkelerle oynayabiliyon ama tamamiyle yok etmen gerekiyo ama her ırk açılmıyo ilk carthage, mısır, bide galya yı tamamiyle yok et zaten tamamiyle yok edince mesaj çıkıyo[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Occupy Settlement : Şehri yağmalamadan vs. işgal etme Enslave populace : Köle yapıyorsun oradakileri. Trade good olarak bir süre satılabiliyor köleler. Exterminate populace : Şehirdeki herkesi kılıçtan geçiriyor.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 08 Şubat 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 1-halka dokunma 2-köleleştir 3-katliam yap hepsini gebert
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Siz bu 3 seçenekten hangisini tercih ediyorsunuz? Neyin artısı var neyin eksisi mesela adamların hepsini yağmalamassam bana bir - veya + olurmu?[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya abi nereyi aldıysan ona göre... kimisini öldürürüm çünkü paraya ihtiyacım wardır mesela.. ne bilim deişik nedenler dtrateji burdaa başlıyo işte sana kalmış..[signature][hline]***THE DREAD LORD***
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eğer başka şehirlerd nüfus sorunun varsa köleleştir.şehre yeniden başlamak istiyorsan kes hepsini.occupy pek tavsiye etmiyorum halk nefret ediyor senden bir süre sonra isyan çıkyıor sonra tekrar ....[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 occupy settlement ı eger zeus un heykeli kontrolunuzdeyse secın o zaman halkın size baglılıgı artıyor... eger bir mısır sehrini aldıysanız mısırdaki piramid kontrolunuzdeyse onlar genelde isyan cıkarmıyor...[signature][hline]
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam onları yapıyorsun ama bi şeçenekte galiba isyan çıkarıyolar bir süre sonra .. onun için köle yapma parayı düşünme hepsini öldür.
Öne çıkan mesajlar