Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War - ROME Sorularım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunu yeni aldım şimdi sizlere 1-2 sorun olacak
1.Başlıyorum oynamayı ögrendim (Imperial Camping) 3 tane kırallık seçilebiliyor o kırallıklar ilerledikçe artıyormu yoksa diğer ülkeler başka şekilde mi seçilebiliyor?

2.Bir ülkeyi savaşta yenince 3 seçenek çıkıyor onları tam anlayamadım fonksiyonları neler (Adamları vs. öldürüyorsun veya çalıştırıyorsun bişeyler ama) burda 1.2.3. olan seçeneği sırayla yazabilecek varmı?

Teşekkürler[signature][hline]VAV Ultima Online Shard
www.vavuo.com ( Hazırlık )
Oxygen Online Forumları
www.oxygen10line.com

[Bu mesaj vav_heroin tarafından 08 Şubat 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk sorunun cevabı:

yok ettiğin ülkelerle oynayabiliyon
ama tamamiyle yok etmen gerekiyo
ama her ırk açılmıyo
ilk carthage, mısır, bide galya yı tamamiyle yok et
zaten tamamiyle yok edince mesaj çıkıyo[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek

Mesaj tarihi:
Occupy Settlement : Şehri yağmalamadan vs. işgal etme
Enslave populace : Köle yapıyorsun oradakileri. Trade good olarak bir süre satılabiliyor köleler.
Exterminate populace : Şehirdeki herkesi kılıçtan geçiriyor.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 08 Şubat 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya abi nereyi aldıysan ona göre...
kimisini öldürürüm çünkü paraya ihtiyacım wardır mesela..
ne bilim deişik nedenler dtrateji burdaa başlıyo işte sana kalmış..[signature][hline]***THE DREAD LORD***
Mesaj tarihi:
eğer başka şehirlerd nüfus sorunun varsa köleleştir.şehre yeniden başlamak istiyorsan kes hepsini.occupy pek tavsiye etmiyorum halk nefret ediyor senden bir süre sonra isyan çıkyıor sonra tekrar ....[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
occupy settlement ı eger zeus un heykeli kontrolunuzdeyse secın o zaman halkın size baglılıgı artıyor... eger bir mısır sehrini aldıysanız mısırdaki piramid kontrolunuzdeyse onlar genelde isyan cıkarmıyor...[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...