Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Merhabalar ! Yazdığınız yazıları büyük bir heyecanla okuyorum bir Mmorpg dünyası seveni olarak.Ve bu oyunu almak istiyorum ama bildiğim ve güvendiğim bir yer yok.Gerçi birkaçtane var ama siz hiç bilmiyormuş gibi anlatın lütfen Umarım siz bana yardımcı olursunuz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sendit.com[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Disappear, 10 Şubat 2005 13:57 tarihinde demiş ki: sendit.com +1[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Nakit alabileceğim yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 www.avaturk.com zaten artık en erken bundna alırsın gibi birşey, pre-order bitti çünkü. 21 inde dağıtıma başlayacaklarmış[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Avatürk sipariş almıyor sanırım ve Sendit.com'da şuanda WOW oyunu bulunmuyor Pc oyunlarıu içinde.Başka nereleri var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar