undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 eee ben burda 1 hafta x e gectım yardım dılendım elını uzatan olmadı hemde human chara 2 gundur x deym tuutum x ı ama zewklıı ama yardım plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ederiz ne lazim soyle sen su an buff scrollari satiorum ehuehueue uyuz oldum abyss de para kasamiorum ko hacksiz yükledim 6000 cash i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bekle ustumdeki seti degistiriorum suan fp goblin leri satım chitn. alıcam ondan sonra bakacaz bi caresine sonucta elin gavuruna yardım etcek deiliz ya :=)[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ottoman sen serkan abimisin :D eheheheeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hayır Cenk Abin :=)[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tabıı yaa yardıma muhtacım suan rogue assasınım walla param parcaymm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 a.q bende diom kim bu rheas benim çarimdi adoniste :D:D:D:D dopaç dopidop oyuna giremionmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 beyler bu gce yardım edebılırmısınız aceb???????? eger sısıız olmazsa yada ben dıeze mı donsem mage ıme ahhhhhh ahhhhhhhhhh ::PPPPP yok yok bura ıyı sız bana yardım edeın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sitesindeki Directx 8.1 i indirmeye calısıom galiba oyuna giremememin sebebi o 35mblık sey a.q. :=)[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ottoman Empıre deyım su an ya full platenın ayaklıgı kaldı bulamıorum goblın full plate ayaklık bulabılrmısınız Her neyse ben assassınım we cok memnunum assassınde archerları gorebılıo hıdeyken bu 1 2. sı %700 ınflıct cok saglam warrıor aglatabılıyo yada mage ztn demıorum 3.su warrıorun defansını assassın rahatca dagıtabılıyo (defansı dusurme gıbısınden bı seyler war sa yanı bı debuffer fln fıstık assassın harıka olur)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ruby fp goblin ass. olanı cok zor bulunuor bendeki setin hepsi fp goblin birkac tanesini satın aldım 2 parcasınıda kendim cıkardım sansa sana tavsiyem git goblin kes hem setin parasını cıkarırsın hemde cıkarma sansın var[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 degger defence 50 + complete set + charged blade = stunned assasin kolay iş ^^[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hmm gelin soldata bos isler bunlar :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Assassın kesınlıkle ozellıkle cok kısılı gruplarda karambol oldugunda cok etkılı dırek yaa off :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 asıl cok kişiilik gruplarda mage etkili ah bi super nova atan gormedim su oyunda :((((((((( bi yesem kafama sevinçten uçacam hehehhee:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 alla alla nie görmedin ben çoook yedim böle ekran titriyor dehşet bir olay[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Ani, 31 Ocak 2005 04:19 tarihinde demiş ki: asıl cok kişiilik gruplarda mage etkili ah bi super nova atan gormedim su oyunda :((((((((( bi yesem kafama sevinçten uçacam hehehhee:D lunar war'a gitmen yeterli :D çok yedim nova ordan biliorum[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o kadar çabuk ölüyorum ki czde nova mı selpak mı anlamadan yatıyorum direk . onun için hiç nova yedim mi bilmiyorum zaten takip edesimde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaw ben yanliz lvl 70 deki süpernovadan bahsediyorum bi yiyemedim nova bende yedim :D lvl 70 mage warmiki bizim serwerlarda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 2 alakasız karakter[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya bence grup sawasında karman corman oldugunda assassın daha ıyı tak tuk ınflıctler le yuru magelere :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla beyler alakasız olacak ama bu lagda kimin lagı az ise o daha iyi :) tabiki assasin ya. bir mage olarak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 priest çok mu kötü? en azından savaşta arkada durup milleti heallerim ben :) zaten +3 +4 bi yığın silah birikti kaççak zamanım da olur ölmem ben sonra assasinlerle mageler kesişir ölürler benim de hiç umrumda olmaz yaşasın kazmatör orc priest :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gecen aksam czye gittim tekbasıma.butn yuksek grade liklanlargelmish kapıshmakta we hatta insanlar olayı abartmıs orclarınkoyu basmaya kasıyorlar.herkes parti halinde.genelpartilerde bi buff/heal iki assasin gerisi mage.onde bir assasinstealthle en arkada bir assasinstelth le ortada bes mage we buff aralıklı ilerliyor.ben de assasin im stealth ve lupine eyes acık ilerliorm genelde tek farkıctesi aksamı tek basıma olmam ve levelimin onlara yetecek kadar yuksek olmamaması ama on dakika once level atlamısım gazdayım yaptık bicahillik ishte :) stealth war uzermde ama tabi ortamda assasinwarmı bakmayı unutmusum bir mage partisi geliyor en arkada da bi mage kalmısh.Saldırdım life ı cok az kaldı tabiondanfrost nowa yedim.ole kalakaldım hcbiyere hareket edemiorm.adam f12 ledi sanırm kendini town a tp etti.Sonra birden iki assasin beliriwerdi iki spike yedim bi de uflediler sonra press ok yazısı.Bu dediklerin on saniye icinde olan seyler.cz de benm gibi tek basına ilerleyecek kek bulmak en azından areste artık cok zor.we eger level altmısh olmadıysanız yuksek grade li klanlar mesken tutmushlar ortamı sizi cıtlatıyorlar isterseniz elli kusur level olun,en baba armora sahip olun. pVp de assasin yakalarsa birsey yapamazsınız.Assasin vs assasin olursa o zaman tecrube ve level a bakar.Parti warsa we eger iclerinde assasin olmayan bir partiye assasin dalarsa kurtun kuzu surusune dalması gibibir durum ortaya cıkar[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Valla bugune kadar Assassin'in oldurdugu kadar kimse oldurmedi beni cz de.. Mage party icin ideal hele bir de 60 olmussa oh ne guzel...bulacan bi provokecu, alacan 3 5 tane lvl60 mage 1 2 priest yapacan harpy mass oh ne guzel...assassin de kenarda otursun beles exp alsin.. :) CZ de resmen assassin tarafindan kesilmek icin dolaniyom ben... Olaylar aynen su sekilde gelisiyor... 22 MP recovered 22 MP recovered Hödö inflicted with 350 dmg Hödö inflicted with 400 dmg you are killed by hödö...[signature][hline]Yaptik bir aptallik halen Malezya serverlarinda takiliyoz.. Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar