BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yüksek levellı mage veya assassin olan arkadaşlar mage ve assassinin birnirine göre avantaj/dezavantajını yazabilirmisiniz[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben bakıyorum lvl 3 priestim hll olsun bana evet çok dezavantajım var mage le assasine karşı çoook noldu anlamadım adamın biri geldi BlODFlafasdlafn gibi bi ismi vardı bi baktım bu bana büyü atıyo yerle bir oldum ezdi geçti desem tam yeri yani[signature][hline]Sen Az Önce Ben Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: rockncoke, 30 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: 1-Yüksek levellı 2-mage ve assassinin birbirine....... [signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) [Bu mesaj rockncoke tarafından 30 Ocak 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 UP[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 down :) bırak bu isler bos isler assassin ezer gecer.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nova vs spike da spikemı kazanır yani?[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 stealh + spike :P[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 :-P ee niye diğer classlar var bu oyunda assassinler öldürsün diyemi :D[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 mage sırf tp isine yarıo ehehahe[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bikere assassin stealth var 45de sonrası fark etmez assassin ezer novayı nereye atıcaksın görünmeyen birine büyü yapamassın[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Hollwan, 30 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ben bakıyorum Oyhh oyhh yardın beni :D Priest rulz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Boss ve çeşitli monster olaylarında mage 1 numara. ama kolony alanına gelince partye muhtaç oluyor. bunun tam terside assassin.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Butun oyun sadece assassın we archer uzerıne kurulmus yanı tamamı ıle Rogue uzerıne[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oyunun en zewk alınan kısmı yanı cz de assasın ler hakım mage yalnuzca noob ları bıde saglamm assasın partysı ıle cogu kısıyı alır.Arkadan cakcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla 1vs1 de asasin eziyor fakat grup ta mage daha cok iş goruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 cok oyle bişey debuffer assasini aglatiyo warior da oyle lvl 62 bi warior u kesemez asasin iki +6 shardi olsa bile.Armor 1500 oluyo wariorun assasin anca mage keser hehehee archer keser ama warioru ona bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Archerda Lvl 70 de Allah oluyor kosarak ok sallıyon dusunsenize light feet le kosarak adamı kovalıon yada kacarken olduruon[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 mage a karsı 3 e 1 gıtse alırr ıyı bı assasın bıde daha dıezde we x de 62 warıor gormedım aresı bılmem ama assasın super bı char dagııtyo oratlıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 abi archer baya iyi ya yanina gidiosun beşli çakio uzaktan shadow hunter atiyo. assasini stelt iken gorebiliyo bide lvl 62 ve 65 de buyu resistleri açilio . hehehe ama wariorun 70 işini kesemezzzz hahaha stun wuruo be :) paradarbe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yaa ama okadar ole uzaga gıtmeye gerek yok 65 67 lere flan daha 60lardayz heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: undertakeres, 31 Ocak 2005 01:23 tarihinde demiş ki: yaa ama okadar ole uzaga gıtmeye gerek yok 65 67 lere flan daha 60lardayz heheheh Biz simdiden astık olayı ileriyi dusunuoz ama dedikleri gibi misal olarak her class dan bi lvl 60 alsak hepsi birbirini ezer oynamayı bildikten sonra ama grub kurarak taktikle ilerleyen bi party i czde indirilmez ondan defens. warioru yolla arkadan mage lerle isi bitir yada assas. lerle full rush yap ataka gec taktik oyunu bi nevi bu tek basına cz yapmak sakıncalı olabilir :=)[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 zaten mageler ıcın tek basına cz olummm demek.Assa lar saklamnıyo arkadn gelıp bı koyuyo .aha mage yattı daha kım wurduyu anlayana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Olm devam et assasiana,60 olunca herseyimizi donumuza kadar satar archera doneriz,sonra 1 ay bow parası ararız.Yapmadıgımız şeymi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 helal falla kardeş. yardim çikariz biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ayıpsınız Xig. serverında isen elimizden geldiginde yardım etmeye calısırız...[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar