kralweb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arklar 52x32x52 LG cdrighter ımve 52x LG cd romum var. normalde biri E diğeri F sürücüsüdüydü. son formattan sonra ör: cdroma bi cd taktımmı, beklio beklio, en sonunda hiç bişi olmadan cd gözükmü. c yi açıp cd nin oldu romma çift tıklıyorum. cd yi boş muş gibi açıor. içinde hiç bir kılasör yok. mesala bunu "e" de yaptı diyerlim. zaten diğerine tıklayınca cd yerleşştirin, felen dior. sonra cd yi çıkarıp rightera koydummu gene "e" de açiyor. bu sefer normal şekilde tabi. yani anlıcanız cd rommumu kullanamıyorum. ne yapmam gerekior. yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 elalem geyik yapmadan ben söliyim de cd writer olucak righter degil çözüm için pek emin olmamakla birlikte data kablolarının yerini değiştir bi kasayı açıp da[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 güç kablosu takılı data kablosu takılı deyil diyorum ben.ee ozamanda ikisi birden görünmez dimi :P sen bi kabloların yerini değiştir hardiskinkini falan değişik kombinasyonlar yap dynamickin dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende de bi sorun var cd writer yaklasık 2 aydır bilgisayar tarafından tanınmasına ragmen dun aksam tanımamaya basladı yenı donanım bulundu diyor surucu bulamıyor neden? markayı dogru yazıyor ama.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar