BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya xig 1de ana baba günü olurdu hep nerde bu insanlar koca moradonda bi ben tezgah açtım :) xig2 demi acep millet?[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cevap?[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dün gece saat 1 civarı event gibi bişi yapmışlar kalluga da oyundaki bütün bossları salmışlar . Sambasından tut laycoan boss una , dragoon tooth dan tut da Atillaya kadar herşey vardı. Ama içinden item düşüyomuydu bilmiyorum . Düşmüyo diye söylüyolardı ama tabi emin diilim . Belki o yüzden moradonda kimse yoktu . Ha bide benim makinada 1-2 dakikalık lag oluyo . Bende moradonda log on olduğumda birkaç dakka kimse yok zannediyorum belki seninde başına gelen odur :)[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yoo ben gireli 10 dk oldu ve lag 0 millet daha yeni yeni giriyo acaba ben girmeden hemen önce restart falanmı attılar[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x [Bu mesaj rockncoke tarafından 10 Şubat 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar