managerx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 adarla konustum, razor poi ye gittim ve orada bir imperial resignation form buldum şimdi ne yapmam gerek acaba[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ondan sonra dathormirdeki imperial prisona gittim orada da imperial purchasing form buldum bunları adara götürdüm bana faction point verdi sonra warrena girmek istedim giriş izni de vermedi? allakhazama baktım detayli bişeyler bulamadım[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Warren e girmek icin 1 key gerekio oda warrenin 200m civarinda escaped prison di galiba adi onla konusup alcan eger dogru anladiysam Dantooine deki Warrenden bagsedion . son zamanlarda cok yenililkler cikti artik warren hangisi bilemiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 warreni bitiremedim ama rebel rescue mission icin corvete binis biletini aldım. ilgilenen olursa burada açıkları tabi warreni bitirmek icin bilen birilerine ihtiyac var, yardımcı olacak çıkarsa mutlu olurum :) lol[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 300k ya garantili warren tur yapılır. :)[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar