Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Valla yatağa kendimi attım azönce,tam uykuya dalacaktımki lambaya bi baktım,şangır şungur sağa sola gidip duruyo. Hisseden varmı aranızda?Ben hissedemedim ama lamba coşmuş bi şekilde sallanıyodu.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 10 Şubat 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 geçmiş olsun. bi sokağa cıksaydın şiddetliyse?
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 senin lamba delirmiş :-p bende hissetmedim , lambada :D bu arada ben bahçelideyim , denin ev nerde belki burada hissedilmemiştir ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 olduysa az sona şu sitede yazar. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok abi,fazla şiddetli değildi yoksa benim masadaki kalemlik falan hemen tangır tungur eder,ama vardır heralde yinede 2-3 şiddeti falan.Sokağa çıkarsam varya,bildiğin donarım :D valla evde kafama binanın yıkılmasını terxih ederim donarak ölmektense :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 her yer sallanıyo dünya başımıza yıkılcak[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben balgattayım,hatta öveçler diyebiliriz. Ben yataytım eniyisi ya yoksa uyuyamam hazır uykuda bastırdı.gelişme olursa burdan görürüm ben.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kedidir o kedi...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
arc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulan yine hissetmedim ben bişi[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evlerde pek uzak değil :) bence sana öle gelmiş :) yada dışardan çöp kamyonu fln geçmiş , o titretmiştir :) belkide odanda manyetik alan vardır (yok artık zgrw :-p)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
arc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya da belki üst kattakiler "oyun" oynuyolardı. ondan da olabilir.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uln kaaf süper hiçbişi anlamıyum ahdashdhasd[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Messor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende 100,yıldayım yok bişi yat uyu ii geceler[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
magecy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu ışık sallanınca deprem oldu demek , gaz kaçağı var mı diye tüpe çakmakla dalmakla aynı :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o saatlerde 3 siddetinde kızılcahamam merkezli bi deprem oldu
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 alla alla bende uyuyodumda gerçi hissetmedim.[signature][hline]jan d.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bişi hissetmedim walla[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ankara'mıza nazar değdi :/[signature][hline]jan d.
Dorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bi bu olmuş yakın zamanda: 2005.02.09 / 01:47:13 / 3.0 / KIZILCAHAMAM (ANKARA) Ki kızılcahamam da 85 km Ankara'ya alla alla..[signature][hline]Paintball maniaX!
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 valla cok gecmis olsn..... arkadaslar yavasca istanbula dgru bi hareketlenme seziyorum ben bu faylarda.... artık sonmuz hayrola :([signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Öne çıkan mesajlar