Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahada deprem / ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla yatağa kendimi attım azönce,tam uykuya dalacaktımki lambaya bi baktım,şangır şungur sağa sola gidip duruyo.
Hisseden varmı aranızda?Ben hissedemedim ama lamba coşmuş bi şekilde sallanıyodu.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]

[Bu mesaj Korax tarafından 10 Şubat 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
senin lamba delirmiş :-p bende hissetmedim , lambada :D

bu arada ben bahçelideyim , denin ev nerde belki burada hissedilmemiştir ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok abi,fazla şiddetli değildi yoksa benim masadaki kalemlik falan hemen tangır tungur eder,ama vardır heralde yinede 2-3 şiddeti falan.Sokağa çıkarsam varya,bildiğin donarım :D valla evde kafama binanın yıkılmasını terxih ederim donarak ölmektense :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Mesaj tarihi:
her yer sallanıyo dünya başımıza yıkılcak[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
ben balgattayım,hatta öveçler diyebiliriz.
Ben yataytım eniyisi ya yoksa uyuyamam hazır uykuda bastırdı.gelişme olursa burdan görürüm ben.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Mesaj tarihi:
kedidir o kedi...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
evlerde pek uzak değil :) bence sana öle gelmiş :) yada dışardan çöp kamyonu fln geçmiş , o titretmiştir :) belkide odanda manyetik alan vardır (yok artık zgrw :-p)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende 100,yıldayım yok bişi yat uyu ii geceler[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

• Yeni Oluştur...