Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşlar lipton'un yeni çıkardığı meyveli çaylarının reklamındaki(hani bir kadın çay içiyor gülümseyerek otlak bir yerde etrafıdna çiçekler uçuşuyor...) çalan müzik nedir? Sağolun[signature][hline]{==:{*__*}:==}
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dikkat eden yok mu[signature][hline]{==:{*__*}:==}
obacan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Reklamı görsem sölicem.. Kaç gündür var reklam ?[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 1-2 haftadır yayında[signature][hline]{==:{*__*}:==}
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hiç görmedim reklamı, merak ettim.[signature][hline]jan d.
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 son reklamindaki melodi ralph myerz and the jack herre'in "nikita"sindanmis. bu kadar bilgi bulabildim sorry.. biraz da gec oldu ama
fingirdek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaslar bende cok merak ediyorum duzgun 1isim yada link :) plzz
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 upp[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 slayer-black magic konu disinda yaziyodu oaradan aldim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sağol[signature][hline]{==:{*__*}:==}
Öne çıkan mesajlar