Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Sevgili araç gurusu pati dostlar. İzmir'de ufak bir butik anaokulu tarzında bir işletmem var. Ufak bir servis aracı almak gerekliliği içerisine girdik. Genellikle 10km çapında bir alan içerisinde günde 4-6 kez gidip-gelme yapılacak şeklinde kullanım yapılacak. 6+1 ya da 9+1 koltuk diziliminde Otomatik yada yarı-otomatik/triptronic tarzı vitese sahip Dizel ya da benzin/lpg tercihen Maksimum 65k bütçe içerisinde Tercihen 200k km yi geçmemiş Ruhsat olarak otomobil yada minibüs olarak geçen (Bu kısım biraz benim için de karmaşık tam olarak Sosyal Hizmetler müdürlüğünün bir servis yönetmeliği olmadığından kafalar karışık.) İzmir, yakın çevresi yada maks. İstanbul civarında. Yukarıdaki kriterler içerisinde bir araç aramaktayım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 caravel yada vito bakabilrsin. ama bunları kullanmak ve servis olarak kullanmak istiyorsan bisürü evrak ve belge ile uğraşıyorsun. el altından servis gibi kullanırım diyorsan o zaman başka. ama aracı anlattığında vito geldi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Okula alınacak bir servis aracını sanırım kafanıza göre alamazsınız. Belirli şartları yerine getirmesi gerekli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Kafadan S plaka olması lazım diye biliyorum, sen şuna da bir bak bence; İzmir BŞB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 benim anladığım çocuklara servis değil de personele birde kendi işleri için gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 dene sansini.. ama yok hem pahali hem de kucuk gelir size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar