obacan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 BEnde o dediğin garip cetvelin, fabercastelin böle yesil bi modeli var bide masa diğilde normal masaların üstüne konan böle rotringin çimiz altlığı var yoksa içinden çıkamam zati ehue :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: obacan, 10 Şubat 2005 02:21 tarihinde demiş ki: BEnde o dediğin garip cetvelin, fabercastelin böle yesil bi modeli var bide masa diğilde normal masaların üstüne konan böle rotringin çimiz altlığı var yoksa içinden çıkamam zati ehue :D vay vay pahalı onlar : ) dediğim gibi koltuklarda görünmeli silik olarak.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar