Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okulun son haftası

WitChy

Öne çıkan mesajlar

said:
orc_lord, 12 June 2003 15:47 tarihinde demiş ki:
said:
WitChy, 12 June 2003 03:38 tarihinde demiş ki:
gitmemek zor zaten devamsızlık olayı berbat ben tam bilmiodum amerika da ilk dönem 10 ikinci dönem 10 hakkın var izinliler de 9 - 9..
şu anda bemim 9.5 özürsüz 19.5 raporlu[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness"

hmm ilkokullardadamı 10a indi ben 20fln biliyorum ama?[hline]===> orc_lord <===

ne ilkokulu ya amerikada lise
ben bu sene geldim türkiyeye orda bitti lise burda da ailenin burda oturan babanne ve dede bireylerinin bazı polemikleri sonucu öss ye gireceğim!
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness"
Sosyal ağlarda paylaş

Pazartesi --> Okula gelinmesi, arkadaşların toplanması, aaal şenliğine gidiş, deli gibi içiş, eve şans eseri dönüş :)
Salı --> Önceki günün mide bulantısının devamı sonucu çöküntü ve okuldaki sıraların harika yataklar olduğunun keşfedilmesi :)
Çarşamba --> Mide bulantısının devamı sonucu biraz çöküntü yaşanmasına rağmen sıkıntıdan okulun asılıp allahın sıcağında bi kaç kilometre eve yürüyüş
Perşembe -->İyileşiş(:)), okula geliniş, sıkılıp tunalıya gidiş, arkadaşlarla dolaşıp eve geliş
Yarın da okulun şenliği var el altından bira satıp köşeyi dönmeyi umuyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...