rona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bİz okula gitmiyoruz. Çok eğlenceli. Bi gün Metro Cİty; bi gün Taksim, bi gün Nişantaşı.... :tebrikz: :rock: :-) :utaniem:[hline]Rona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: orc_lord, 12 June 2003 15:47 tarihinde demiş ki: said: WitChy, 12 June 2003 03:38 tarihinde demiş ki: gitmemek zor zaten devamsızlık olayı berbat ben tam bilmiodum amerika da ilk dönem 10 ikinci dönem 10 hakkın var izinliler de 9 - 9.. şu anda bemim 9.5 özürsüz 19.5 raporlu[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" hmm ilkokullardadamı 10a indi ben 20fln biliyorum ama?[hline]===> orc_lord <=== ne ilkokulu ya amerikada lise ben bu sene geldim türkiyeye orda bitti lise burda da ailenin burda oturan babanne ve dede bireylerinin bazı polemikleri sonucu öss ye gireceğim! *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* [hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 yarında karnelerı alıyorsunuz :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Pazartesi --> Okula gelinmesi, arkadaşların toplanması, aaal şenliğine gidiş, deli gibi içiş, eve şans eseri dönüş :) Salı --> Önceki günün mide bulantısının devamı sonucu çöküntü ve okuldaki sıraların harika yataklar olduğunun keşfedilmesi :) Çarşamba --> Mide bulantısının devamı sonucu biraz çöküntü yaşanmasına rağmen sıkıntıdan okulun asılıp allahın sıcağında bi kaç kilometre eve yürüyüş Perşembe -->İyileşiş(:)), okula geliniş, sıkılıp tunalıya gidiş, arkadaşlarla dolaşıp eve geliş Yarın da okulun şenliği var el altından bira satıp köşeyi dönmeyi umuyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 dün okula gittim kovdu hocalar[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar