Simofle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bır arkadasım ıcın bos acc arıyorum.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicholai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 selam, benim satmayi dusundugum bikac bos accountum var ama daoc (pellinor-albion), ao (atlanteen) ya da uo (europa ya da atlantic) parasi karsiligi satmayi dusunuyodum...tabi bunlardan biri yoksa problem degil ama varsa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Benim acc u ucuza satıyorum 30$ içinde güzel char var çok güçlü diil ama işte yeni başlayanın daha az skill kasmasını sağlayacak bi char 60 provo 93 muzık 85 peace 85 mage 75 eva 75 tame 77 lore 50 civarı wrestling 60da kitl medit fln var bide 78 bs li bi char var malum ph lar biti bs kasmak zorlaştı oda kolay olur sizin için ilk chari isterseniz tamer mage yapin isterseniz bard mage yapin bankada item var baya 600-700 er reg deamon bone set pure white saçlı fln fln[hline]0bs ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 nicholia Abi fiyat söylermisin yada bişeyler karsılığında takas yaparmısın acc? daoc[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar