Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arka bahçemizdeki kediler.. :) Evleri yok, sıcak su borularının olduu yerde yaşıyolar. Yemeklerini fln verip sevioruz. Takılıoruz ööle.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 01 Şubat 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çok $irinler ya, keşke evine alabilsen :/ hangi şehirde oturuyosun ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 güzel kediler[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tam alınası kediler :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 keşke ama ailem eve hayvan alımını yasakladı, belki kendi evim olunca ankaradayım[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ne kadarda sirinler yaw..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çok şirinler gerçekten.benimde annem ızın wermıo kendı ewın olunca dıor :D ben kendı evım olunca candan ercetının melek adlı klibindeki kediyi alcam oda çok şirin maviş gözlü :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilcan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 nerelisin? birtanesini alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ehe şebek kediler :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Infarctus, 01 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki: çok şirinler gerçekten.benimde annem ızın wermıo kendı ewın olunca dıor :D ben kendı evım olunca candan ercetının melek adlı klibindeki kediyi alcam oda çok şirin maviş gözlü :D Ya benim annem çok karşı.. İzin vermiyo :([signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benimkiler de zamanında çok laf ederdi şimdi ankaraya okumaya geldim kendim eve çıktım aldım bi kedi kimse bişiy diyemiyo,tatillerde falan götürüyom izmire bu sefer onlar çok sevdi alıştı geri vermek istemediler,kedi başka bişiy ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ankara'nın neresinden, çok $irinler ya ke$ke ben alabilsem =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar