Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediler

Dungeon_Master

Öne çıkan mesajlar

Arka bahçemizdeki kediler.. :)

Evleri yok, sıcak su borularının olduu yerde yaşıyolar. Yemeklerini fln verip sevioruz. Takılıoruz ööle.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 01 Şubat 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

keşke ama ailem eve hayvan alımını yasakladı, belki kendi evim olunca

ankaradayım[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

çok şirinler gerçekten.benimde annem ızın wermıo kendı ewın olunca dıor :D ben kendı evım olunca candan ercetının melek adlı klibindeki kediyi alcam oda çok şirin maviş gözlü :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infarctus, 01 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
çok şirinler gerçekten.benimde annem ızın wermıo kendı ewın olunca dıor :D ben kendı evım olunca candan ercetının melek adlı klibindeki kediyi alcam oda çok şirin maviş gözlü :D

Ya benim annem çok karşı.. İzin vermiyo :([signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...