Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arka bahçemizdeki kediler.. :)

Evleri yok, sıcak su borularının olduu yerde yaşıyolar. Yemeklerini fln verip sevioruz. Takılıoruz ööle.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 01 Şubat 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
keşke ama ailem eve hayvan alımını yasakladı, belki kendi evim olunca

ankaradayım[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Mesaj tarihi:
said:
Infarctus, 01 Şubat 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
çok şirinler gerçekten.benimde annem ızın wermıo kendı ewın olunca dıor :D ben kendı evım olunca candan ercetının melek adlı klibindeki kediyi alcam oda çok şirin maviş gözlü :D

Ya benim annem çok karşı.. İzin vermiyo :([signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Mesaj tarihi:
Benimkiler de zamanında çok laf ederdi şimdi ankaraya okumaya geldim kendim eve çıktım aldım bi kedi kimse bişiy diyemiyo,tatillerde falan götürüyom izmire bu sefer onlar çok sevdi alıştı geri vermek istemediler,kedi başka bişiy ya:)
  • Yeni Oluştur...