arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 EA tarafından iptal edilmiş diye bir bilgi buldum ancak hatlar nedeniyle kontrol edemedim.Doğru mu ?[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Nerden ogrenebılırızkı haberın kaynagını?[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 haberin kaynağı çok alakasız bi yer bi korku filmi sitesi rastgele gezerken boardlarında gördüm[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 26 Temmuz 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 tam hayli eski haber die citlaticaktim ki once davranmislar ;) su siralar Ultima X adi altinda biseyler donuyor ortalikta gizli gizli..benden duymus olmayin hehe[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 şöyle bi resim var hdd emde.ama nerden elime geçti hiç hatırlamıyorum. Uo2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 UO 2 iptal olalı yıllar oldu büyük ihtimal lvl daki tarih olurki bölümünde 3 yıl önkeli levelden gördün bende o sayı var evde bi dah okudum amma güzel olacak falan yazmışlar sonraki ay iptal edildi :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar