arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 EA tarafından iptal edilmiş diye bir bilgi buldum ancak hatlar nedeniyle kontrol edemedim.Doğru mu ?[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Nerden ogrenebılırızkı haberın kaynagını?[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 haberin kaynağı çok alakasız bi yer bi korku filmi sitesi rastgele gezerken boardlarında gördüm[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
mono Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 tam hayli eski haber die citlaticaktim ki once davranmislar ;) su siralar Ultima X adi altinda biseyler donuyor ortalikta gizli gizli..benden duymus olmayin hehe[hline]*curiosity res-kills* ...mono
Anason Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 şöyle bi resim var hdd emde.ama nerden elime geçti hiç hatırlamıyorum. Uo2
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 UO 2 iptal olalı yıllar oldu büyük ihtimal lvl daki tarih olurki bölümünde 3 yıl önkeli levelden gördün bende o sayı var evde bi dah okudum amma güzel olacak falan yazmışlar sonraki ay iptal edildi :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Öne çıkan mesajlar