Magic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Selamlar, İstek parça çalabildiğim durumlarda bu listeyi kullanacağım ; Listeye Git Gözzümsün bonepart Şarkı HDD'mde bulunan tüm mp3'leri kapsıyor sayılır, bunun dışında bir kaç cd var. Onlara bulaşmayı düşünmüyorum şimdilik. Sevgi, Saygı Magic[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. [Bu mesaj Magic tarafından 11 June 2003 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yukarı, yukarı ve ileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abartmışız? HDD kaç GB? Bu arada Ahmet Kaya'dan bir şarkı arıyorum sözleri şöyle Birazdan Kudurur deniz, Birazdan dalgaların sırtından, Üst üste fışkıran rüzgarlar, Bir intikam gibi saldırınca üstüne...[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 prawler şarkının ismi birazdan kudurur deniz[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hiçbi yerde bulamıyorum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ahmet kaya - 03-birazdan kudurur deniz (4:26) var bende, gönderirim bir ara 2 taene 80gb takılı[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar