BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Su anda trt 2 'de rock market programı yayınlanmakta gayet kaliteli ve piyasa olmayan grupların videolarını izleyebilirsiniz.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 O kadar uzun soluklu bir müzik programı var mıdır bilmem?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 IN FLAMES CALDILAR VARMI LAN OTESI HOOAAA GAZA GELDIM... COSTUM LA BURDA TOUCH OF RED CALDILAR heralde Turkıyede Ilk In Flames vıdeosu yayınlandı hahahah. IZLEYIN SUPER PROGRAM!!![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben çocukkende yayınlanan bi rock programı vardı geceleri yine bu o'mu acaba?[signature][hline]jan d.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ilk defa lacuna coil klibi seyreden biris olarak şükranlarımı sunuyorum kendilerine[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 izleyin bomba bomba bomba Muptelası oldum...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 çok güzel program her hafta izliycem diorum kaçırıyorum yaa[signature][hline]sürü psikolojisine hayır
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Woah babalar Judas'da patlattılar.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aha son klip ve bitti bu geceki rock market :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 trt ye trt rock marketin kanalını açsınlar diye mail gönderdim :) siz de gönderin belki açarlar[signature][hline]sürü psikolojisine hayır
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kanalmı nası yani kanal... o degilde ben aradakı gereksiz bazı hard-core videoları yerine daha fazla melodic death tarzı grupları yayınlasınlar dıye maıl gondermeyı dusunuyorum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Eskiden o kadar fakirlerdi ki hayatımda duymadığım en boktan metal gruplarını çalarlardı. Sonra da "İşte gecenin sürprizi!" diyerek, Radiohead - Creep videosu gösterirlerdi... 16 senedir falan yayında olması lazım Rock Market'in... Eski baya.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Evet eski baya hatta paticikte daha önce bonepart tarafından acılmıs topici ama kilitlendigi icin ve bu gece gercekten guzel videolar caldıklarını gorunce dayanamadım actım bi topic :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyide 1 yıldır falan ööle rock market..güzel şeyler çalıo hep[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben şahsen yeni uyandım mevzuya ve burayada yazıp daha fazla pati tarafından izlenmesini saglamak istedim...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben bildim bileli trt nin bu programları var sunucuların programların gidişhatıyla olan amansız uyumsuzluhu dikkat çeker. cok kalitelidir o ayrı[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yaklaşık 15 yıl oldu yayınlanmaya başlayalı selamlar eheh. Ayrıca Rock Market seyyar program olması ile meşhurdur. Hiçbir zaman 3 hafta üst üste aynı saatte yayınlanmıyor TRT klasiği işte adamlar programdanda vazgeçemiyor bi yandan sabit tutamıyorlarda neyse denk geldikçe seyrederim yıllardır. Bazen arada Venom çalıp üstüne Bon Jovi çalmasalar daha mantıklı bir program olabilir. Yeni videolar ellerine çok geç ulaşıyor adamların.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hümm baktım bi sure de rock porogramı daha cok hevi metal takılmış nerde o led zeppelinler , deep purple ler ühü bulamadım doru duzgun aradıım şeyi. Ama yine de guzel program onun gibi yok galiba başka kanallarda.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 vaay gzl programmıs...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Eğer VH1 izleyebiliyorsan cuma geceleri saat 1:00 de başlayan A.J. Motts diye bir adamın sunduğu "Friday Rock" var izle yamul inanılmaz programdır. En son bu Cuma izledim aklımda kalan gruplar şöyle Queensryche, Mötley Crüe, Free, The Cult, Foreigner vs. vs [signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 06 Şubat 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Friday rock boktan saf glam rock çalıyolar. ama ama trt'em en güzelini yapıyo valla süfer şeyler çalıyo.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hangi gün ... kaçta başlıyo bide onu yazıverin be[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
HolyRaider Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çok derin hatırası vardır bu programın. Eskiden oturup ailecek (yeminle bak) oturur seyrederdik. Sayesinde müzik san'atının bu güzide tarafını sevdik beğendik.[signature][hline]Avoid the tap on the shoulder From that one with the long black cape
mutos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu programı izleyince acayip hosuma gitti.trt2 pek izlemem ama bu tip programlar gosterirse basından kalkmam herhalde. judas priesti kacırdım ama vermis bi ara :([signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fena degil bende bir kac kez denk gelmistim[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar