lizardking Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 guns n rosesın davulcusunun yeni grubu bu çarşamba bronxta bilet 25 milyon .. toplanıp gitsek iyi olmazmı?gitmeye niyetliler ismini bıraksın en azından[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben istiyorum da 18. imi doldurmadım daha nası gidicem bilmiyorum. hiçbi yolu yokmudur ya?[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende doldurmadım.. sorun olmaz[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nası giricez abi bronx a almazlar[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 BEnde hatta arkadaslarımda gelmek istiyoruz patiler olarak bi 10 kişi ama 18- yiz biz :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 La guns diil miydi ya o? ayrıca -18'seniz bronxa girmeniz çok zor. giri$ tek,ufak,aydınlık ve sakin + kapıda ejder abi oldugu icin cok kolay bi $ekilde reveal olabilirsiniz.ha e$$ek kadar gösterirsiniz o zaman belli olmaz.ama yine de gruba tapmıyosanız risk büyük..[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu herif paso geliyor TR'ye geçen senede gelmişti çıkmıştı bronxta yine. Üzülmeyin gençler ehaha.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 diyen de sanki 30 yaşında alexi lol[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Bathory, 07 Şubat 2005 06:34 tarihinde demiş ki: La guns diil miydi ya o? ayrıca -18'seniz bronxa girmeniz çok zor. -18'kende DOTA'daki eleman gibi bir tiptim ben. Giriyordum içeri. Araya kaynamak bizim işimiz. Ama gizlenmeyeceksiniz. Eleman gizlenenlerden çok kıllanır. Bu işin sanatı kendine öyle bir güvenerek geçmektir ki kapıdan, o saniye polis gelse "NAHANDA KİMLİĞİM NASSI KODUM ÇOCUĞU" diyecek gibi durmanız gerekiyor. Zor işti. Gerçi hala kimliksiz geziyorum ehaha.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Solonor, 07 Şubat 2005 06:40 tarihinde demiş ki: diyen de sanki 30 yaşında alexi lol Bronx'a 16 yaşında rahat rahat giren bir alexiydi o sanki 30 yaşındaki alexi.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 alexi. asl pls.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 06:41 tarihinde demiş ki: Bronx'a 16 yaşında rahat rahat giren bir alexiydi o sanki 30 yaşındaki alexi. o alexi bizi de soksun lütfen =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çok gizli taktiklerimi yazmışım. Ha adamı tanıyorsan abi rodi olarak al beni diyebilirsin. Ama pek sanmıyorum sıradan bir grup değil çıkan =).[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 rodi ne demek abi =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 e$yalarını ta$ıyan adamları demek de. alexi süper yazmı$. yok öyle bi$ey.anca çalıcak olan grupla enseye $aplak modundaysan olur o.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 18 yaş sınırı olması şart değil. Aşağı yukarı bütün festivallere rodi olarak gidiyorum. Alman Lisesinde olan yandan yemiş festivallere bile para vermemek için rodiyim lan ben edasıyla girdiğim için. Görenlerde bi bok sanıyo genelde.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hmm iyi bari, beceremem ben öle işleri yalan olcak galba adler tüh. :([signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Biri bizi içeri sokucak olsa seve seve 10 kişi falam var benle birlikte gelmek isteyen ama nası gidicez ya :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 konser bu gün gidecekler haber etsin[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konser her hava koşulunda gerçekleşiyormuşşş!!!!!!!! Off çok gaza geldim!! Kar da hayvan gibi yağıyor; noolcak bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gittim. gördüm. öldüm geri geldim. manyak eğlendim. herkese tavsiye ediyorum. iyi çalmıyolar çok, hatta bazı şarkılarda çok sıçtılar ama, yine de gnr nin tüyü olsa işin içinde süper eğlenio insan. lead gitarist çok him özentisi bişeydi ama yine de adamın mor gitarına aşık oldum. bir de son şarkının(paradise city) bitişinde gitarının askısını çıkartıp gitarı yere düşürmese baya iyi olucaktı. =) grup genel olarak iyi, vokalistin sesi gayet güzel. gerçi çok kısıktı vokaller ama iyi olmuş axl vokali yapabiliyor arkadaş. Bassist iyiydi, ritim gitarist yapması gerekenleri harfiyen yaptı. ama adler bazı yerlerde öyle hatalar yaptı ki, insan axl a hak vermeden edemiyo. (bilenler için söyliyim, adam paradise city nin 2. chorus unda verse riffine devam etti =)) bazen ritim kaçırdı, 1/4 ölçü geç girdi falan bazı yerlerde. Ama yine de en çok eğlendiğim konserdi heralde. Long live GnR, long live Rock N' Roll. Hard Rock never dies. ;) PS: Bronx a da elimi kolumu sallayarak girmem beni çok şaşırttı açıkcası. Bir de çok zor falan diye duymuştum girmesi.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 playlist i de yazayım. It's so easy Nightrain 99(grup bestesi) My Michelle Mama Kin Suicide (grup bestesi) Knockin' On Heavens Door Hollywood(grup bestesi) Acoustic Set(which contains Patience, Used to love her) Sweet Child O'mine Civil War Mr. Brownstone Rocket Queen Welcome to the Jungle Sin City Paradise City[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 18 yasının altındakiler girebilimi? alarım ozaman :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gayet girdim. =))[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yazık oldu param yoktu gidemedim tüh.. neyse[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar