Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Sarimsak bas en az 2-3 dakika tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 kokar o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Bas sen bas koksun bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Iyi gelirse cozum bulmus olucaz kac yuz yillik derde. Vatana millete hayirli bi is yapmis olcan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 ha yani denenmiş bişey değil öyle mi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 http://www.urgo.com.tr/urgo-filmogel%C2%AE-aft-ve-kucuk-agiz-yaralari-170 şunu aldım şimdi nöbetçi eczaneden. kadın bunu verdi. deli yakıyo ilk sürdüğünde. 4 saat koruyomuş,yatmadanda şu orabase pomadı sürcem umarım yarına toparlar 1 haftadır esir etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 kesinlikle sarimsak.hatta gecen teyzem daha deneysel calisti.dut receli ama acayip yakti anlatamam. bende orabase baya iyi gelmisti ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 abi dün şu urgoyu sürdüm,deli yaktı ama üstüne bide orabase sürdüm,sabah iyileşmişti biraz,tamamen bitmedi ama iyiydi,muhtemelen yarına biter diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar