Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben spirit_turkey millet gelen muhabbet ortamımızı kesmeyelim mesafeyi açmayalım 3-4 ay sora ro ya devam etcem dinleyenlere duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Selam Ben Limonata ve Storng Limonata ( Blacksmith ) karakterlerinin sahibi Bert :) Seni oyunda görmüştüm sprint bende oyunu bıraktım.. şu sıralar Dark Age Of Camelot almayı düşünüyorum eğer almassam bende belki ro ya devam edebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eheh ben ro yu bıraktım wow oynuyorum msn im [email protected] adımda sprint deil spirit senle alışveriş baya yaptık istersen daoc (dark age...) da tanıdıklar var yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya abi benim aklımda oyundada hep sprint olarak kalıyodum özürdilerim :) Bu arada daoc alıcam fakat us server ına girmeyi düşünüyorum varsa tanıdıkların ortam yapıyım p-ç gibi kalmıyım ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hiç seni ortada bırakırmıyım ayıp ettin konuşim ayarliyim ama sana wow oynamanı tavsiye ederim rodan en az 60-70 kişi gidiyoruz sadece benim götürdüğüm 20 kişi var tanıdıklardan :) istersen gel daoc ta gzel oyundur[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya wow alcaktım ama fikrimi değiştirdim wow betayı oynadım gerçekten çok güzeldi fakat 5+1 ses sistemi alınca benim wow parası uçtu :) DAOC ta eskiden beri oynamak istediğim bi oyun wow a göre daha ekonomil ama ilerde WoW oynamayı da düşünüyorum ragnaroktan görüştüklerin varsa herkese selamlar sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 walla hepsiyle konuşuyorum ama wowdan deil :) msn falan varsa msn in yaz ver konuşalım muhabbet olur msn de 12 kişi toplanıp muhabbet ettimiz oluyo :) wow a beklerim yerin hazır daoc da fena deil ama grafikleri hiç çekmiyo insanı bence icq varsa onuda ver oda olur[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 [email protected] Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar