Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Uzun zamandir swg ye ara vermistim ama yavas yavas tekrar icim kabarmaya basladi :) Geri donmeyi planliyorum,Farstar daki en son durum nedir?Pati de Farstarda oynayan varmi?Bide yeniliklerle ilgili acilmis cok konu gordum ama bana birisi hersey ile ilgili bi ozet gecebilirmi?Ozellikle jedi ile olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 paticikten farstarda oynayan yok bildiğim kadarıyla. uzun zamandır ara vermiş olduğuna göre serverların halinden haberin yoktur. önceden en kalabalık serverlardan olan eclipse, insan kıtlığı yaşıyo şu an adeta. nüfus çok azaldı eclipsete. ben yaptığım gözlemler sonucu bria serverına geçmeye karar verdim, bu konuyla ilgili yeni bi başlık açıcam zaten. onu bi incele, ona göre server kararını verirsin. yenilikler hakkında özet geçicek olursak, tef sistemi tamamen değişiyo. artık gerçek bi savaş ortamı olucak oyunda. oyunun içerik kadrosu baya bi çalışma içinde. galactic civil war ortamını yaşatmak için yenilikleri şu an hazırlıyolar ve üyelerden de öneri topluyolar. kısacası yakın bi zamana "hain"ler (oyunu bırakanlar yani :)) geri dönücek oyuna :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Saol valla,farstar da bi jedi im varda jedi ile ilgili neler oldu bir ara bi yazi gormustum girince hemen buff lamak lazim vs vs...Bu konudada bi ozer cok isime yarar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hmm jedi ın varsa 30$ ına kıyıp char.ını başka servera transfer etsen iyi edersin, tabi server değiştirmeye karar verirsen. ben jedi char.ım olmadığı için jedi ların şu anki durumunu bilmiyorum, ne yapmalılar ne etmeliler bi fikrim yok. ama yeni gelicek olan sistemde jedi ve bounty hunter lara da köklü değişiklikler geliyo. örneğin bi jedi ve bounty hunter karşılaştıp da combata girdiklerinde dışardan başka kimse onlardan birine saldıramicak, yani 1vs1 duel tarzında olucak combat. tabi bu da oyundaki keyfi çok artırıcaktır. gelişmelerle ilgili daha fazla bilgi için; http://forum.paticik.com/view.php?id=112467[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Asil basladigim server zati eclipse , elimde olsa jedi yi parasina bakmadan geciririm eclipse de olmuyo zannedersem yani benim oldugum zamanlarda fs/jedi lari baska bi yere transfer edemiyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 jediler transfer olmuyor. bu arada : HAİN DEĞİLİM. vakim ve imkanım olsa gözümü kırpmadan çekerim kredi kartını. ama insanın önünde haftada 35 kredilik bi dönem olunca... *!kara kara düşünür* [signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18 [Bu mesaj tunch tarafından 09 Şubat 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 jedi olmaya hiç ilgim olmadığı için transfer edilemediğini bile bilmiyomuşum meğer :) tunch sana hadi leen demek istiyorum, bütün bunlar bahane bria serverı şahane. ringwraith55 farstara girip bi bak ama eclipse bile boşaldığına göre diğer serverlardan da fazla bişey ummamak lazım (bria ve ahazi dışında)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hala oynuyor millet ne iş ya..benimde acc hala çık ha..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar