yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 çekmecem kulaklık mezarlığı olmuş, çok güzel kulaklığım var 2 tane fakat sorunları olduklarından belki 2 yıldır hiç dışarıda müzik dinlemiyorum falan (nasıl bir uyuşukluksa yaptırmadım) -sennheiser cx400II Bunda temassızlık var, jaka giriş noktasında sanırım. Bunu kendim tamir edebilir miyim? Servisleri var Metan, kargolayabiliyormuşuz. Çok masraf istemezlerse direkt göndereceğim. Tecrübesi olan? -Grado SR60 Bu mütevazi canavarın da süngerleri eridi. Sol taraf da başlıktan çıkıyor. Bunu yapıştırırım bantlarım bir şekilde no problem. Süngerlerini bulabilir miyim? Milimetresine göre falan uygun sünger satan bir yer var mı? Ayrıca bu modellerde kronik olan cızırdama problemi mevcut. Saç kaçtığından olabiliyormuş. Neredeyse ilk aldığım günden beri var ısınınca geçer falan mı demiştim napmıştım hatırlamıyorum. Ya açıp temizleyecem (yapabilir miyim?) Ya tamire göndericem. Elmasepeti'ne mail attım. Tecrübesi olan var mı? tl;dr: Kulaklık tamir eden usta var mı? Napam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 kaç para ki abi bunlar tamirle uğraşıcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 nasıl yani? ha merak edip baktım biri 200 tl diğeri tr'de yok amazonda 80$ diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Kutunu bosaltirsan bi tavsiyem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 boşalttım Darqainu said: Kutunu bosaltirsan bi tavsiyem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 abi kulaklık çok basit birşey gibi geliyor bana ben telefonununkini kullanıyorum gayet güzel seste alıyorum ne kadar farkedebilir ki yani ondan dedim 200 tl için 100 tl tamir parası verceksen gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Hangi kulaklik olduguna bagli deger mi degmez mi, ben olsam sennheiser cx serisini cok yeni almadiysam ugrasmam ama noble kulakligimi tamire kaliforniyaya yollamisligim var. Ayrica kaynak olarak telefon kullanip mp3 falan dinliyorsan pek farketmiyor tabi ama guzel bir muzikcalar ve kulakliga denk gelirsen farki gorursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 çok ufak bir sorunu var, jak'ın üstündeki plastik ile kablo arasını çeşitli pozisyonlarda tutunca tam geliyor ses ama genelde tek kanal geliyor. basit bi temassızlık yani çözümü kolay ve ucuz olmalı. (dışarıda uzun süre kullanılan her kulaklığın başına gelen sorun hatta bu sanırım) diğer grado da çok değişik, orjinal bir kulaklık zaten. audiofilliğe adım atma kulaklığı falan diyorlardı. elektronik davulla kullandım uzun bir süre (8-10 yıl önce ama sdf), kozmetik açıdan cılkı çıktı işte ama arada bir takıyorum kulağıma çok hoşuma gidiyor. bi daha ne bulup getirebilirim ne aynısına 70-80 dolar veririm hani. yeni bi kulaklığa dökecek param da yok. öyle yani. iphone kulaklığı değiller tabi ki pinti bi adam değilim ama maldan anlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar