Nereid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 karanlıkta kaybolan bir gölge kopup giden, yalın yalnızlığının farkında olmaktan aciz kırık dökük ahşap kıymıklı kapılı bir ev perili derler, gölge düşmüştür oraya, yalnızlığının farkında olmaktan aciz kıymık kanatmaz onu kendisi yapar insanın kendine korkmadığını iddia eden kandan veya kıymıktan ne kadar şirin bir isim, acıtan bir şeye konulan.. gıcırdayan tahtalarda pencereye ilerleyen sis veya pencereden gelen, herneyse kolpalamak uzaklaştırıyo kafasını insanın kolpalayamadığı şeylerden. gün ışığı uzak ve güzel uzakta olan herşey gibi.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 *! okur, görüş belirtmez * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Nereid, 08 Şubat 2005 04:06 tarihinde demiş ki: gıcırdayan tahtalarda pencereye ilerleyen sis veya pencereden gelen, herneyse kolpalamak uzaklaştırıyo kafasını insanın kolpalayamadığı şeylerden. [signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eee ne tadı kaldı ki o zaman okumanın?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 =) okumaktan okunmasından çok yazmaktı benim istediğim. böyle "allahım nolur bişiler sölein çok merak ediorum yorumlarınıza açım" modunda da deildim hiç (yorum bekleyenlere lafım yok, hatta normal olan insanların tepki beklemesidir heralde..) .istiosan,varsa tabiki ilgimi çeker görüşün/üz/leri.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Böyle bir başlık yerine başlık koysaydın yorum yapıcaktım..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :) ben de tam bunu sağlamak istemiştim başlığı yazarken. şu an o kadar keskin öyle düşünmüyorum ama farketmez, bir dahaki sefere..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life, all your memories Go to your dreams, forget it all[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Berk, 08 Şubat 2005 04:07 tarihinde demiş ki: *! okur, görüş belirtmez * [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar