Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltereden buraya gelen paketler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet warcraft oyuncaklarımın kutusuna baktım biraz evvel sürekli konu dönüyor diye.
Aynen Size Yazanları aktarıyorum...
-------------------------------
1st class bilmemne yapıştırılmış.
turuncu bir sticker 4 2005 yazıyor üstünde
onun üstünde tahminimce türkiyede yapıştırılmış bir şey var.
yazanlar
From: Langley HWD Royal Mail
Mail no: 0002
Date of Despatch: 04/02/2005
PRIORİTY
Weight 1.7
official airport IST

Bu paket Ankarada eniştemin iş yerine 8 Şubat Tarihinde ulaştı. Yani burda yazana göre:
- 4 Şubata tahminen Heatrow dan kalkan ucakla türkiyeye geldi ve 4 gün içinde bana geldi. ama ingilteredeki bu şirketten heatrowa gitme süresi 27 Ocak ile 4 şubat arası belirsin adamların ne zaman paketi çıkardıkları belli değil.

Sendit ve ukgames gibi firmalar eğer söyledikleri tarihte yani bugün gördüğünz anda depolarında çıkıp postaya verildiyse gerçekten. tahmini olacak 6 gün içinde WOW CD si elimizde olur arkadaşlar 1 gün geçti bile.
Paylaşiyim dedim. Bilmem yannış mı yaptım :D silin gitsin yanlışsa.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
şey için yazdım ukgames te bir arkadaş başka bir postta yazmış 21 güne kadar elinizde diye FAQ dada ondan dedim :D 21 gün nedir obaaa 1 ay yaw[signature][hline]
Mesaj tarihi:
zaten adamlar 7-14 diyor yani bu 4.günde olur 14.günde bu tamamen uçağın ineceği pistin buz pisti olup olmamasına bağlı ahaha şaka maka 1 haftada gelir heralde[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Mesaj tarihi:
wallahi pakette yazan başka birşeyi daha söylüyorum.

11KG yi geçmeyecekmiş paket ağırlıkları
HAAA ayrıca ben hiç bir şey demedim amcalar direk GIFT yazan kutucuğun yanına tik koymuşlar :D

paket boyutunda sorun olmaz zaten ben minicik biblo beklerken dana kadar şeyler geldi :D 14 inch monitör kutusundan biraz daha küçük bir kutu gelmiş :D[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...