Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet warcraft oyuncaklarımın kutusuna baktım biraz evvel sürekli konu dönüyor diye. Aynen Size Yazanları aktarıyorum... ------------------------------- 1st class bilmemne yapıştırılmış. turuncu bir sticker 4 2005 yazıyor üstünde onun üstünde tahminimce türkiyede yapıştırılmış bir şey var. yazanlar From: Langley HWD Royal Mail Mail no: 0002 Date of Despatch: 04/02/2005 PRIORİTY Weight 1.7 official airport IST Bu paket Ankarada eniştemin iş yerine 8 Şubat Tarihinde ulaştı. Yani burda yazana göre: - 4 Şubata tahminen Heatrow dan kalkan ucakla türkiyeye geldi ve 4 gün içinde bana geldi. ama ingilteredeki bu şirketten heatrowa gitme süresi 27 Ocak ile 4 şubat arası belirsin adamların ne zaman paketi çıkardıkları belli değil. Sendit ve ukgames gibi firmalar eğer söyledikleri tarihte yani bugün gördüğünz anda depolarında çıkıp postaya verildiyse gerçekten. tahmini olacak 6 gün içinde WOW CD si elimizde olur arkadaşlar 1 gün geçti bile. Paylaşiyim dedim. Bilmem yannış mı yaptım :D silin gitsin yanlışsa.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Neyse buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şey için yazdım ukgames te bir arkadaş başka bir postta yazmış 21 güne kadar elinizde diye FAQ dada ondan dedim :D 21 gün nedir obaaa 1 ay yaw[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 zaten adamlar 7-14 diyor yani bu 4.günde olur 14.günde bu tamamen uçağın ineceği pistin buz pisti olup olmamasına bağlı ahaha şaka maka 1 haftada gelir heralde[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence iyi yaptın ben ve benim gibi -acaba ne zaman gelir,gümrükte beklermi- gibi sorularla kafayı yemek üzere olan arkadaşlara iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 wallahi pakette yazan başka birşeyi daha söylüyorum. 11KG yi geçmeyecekmiş paket ağırlıkları HAAA ayrıca ben hiç bir şey demedim amcalar direk GIFT yazan kutucuğun yanına tik koymuşlar :D paket boyutunda sorun olmaz zaten ben minicik biblo beklerken dana kadar şeyler geldi :D 14 inch monitör kutusundan biraz daha küçük bir kutu gelmiş :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar