Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönüp dolaşıp aynı yere gelmek


Prawler

Öne çıkan mesajlar

Benimkisi bir döngü sanırım. Ben kendimi kandırıyordum sanırım ''ulan sonunda kafana takmıyorsun dertlerini ne güzel bak işte. Mutlu olmayı yavaş yavaş öğreniyorsun, yaşaman gereken hayata adapte oluyorsun. Gülücükler saçıyorsun, çevrendeki insanları eğlendiriyorsun ve aynı zamanda sen de eğleniyorsun ve en önemlisi pozitif oluyorsun. Herşeyin senin lehine döndüğünü hissediyorsun'' diye.Ama yanılmışım. Gene başa döndüm işte. Ne kadar sallamasam da düzelmiyor hiçbirşey. Yani bu şey gibi yaralanınca kanaman olur kanarsın ya, kan kaybedersin sürekli ben de kanayan yerimi sargı beziyle sardığımı düşünüyordum. Ama kanama durmadı sarınca, yolun ortasında kaldım gene tek başıma. Canım çok yanıyor, kimse de beni kollarına arasına alıp hastaneye götürmüyor. Öyle durmasına da razıyım birinin.Sadece yalnız hissetmeyeyim kanarken.

Yolun ortasındayım, sürüklencek gücüm yok. Çaresizim.''Çok bunalımsın'' diyor insanlar bana. Dünya tamamen çıkar ilişkisi içine kurulu, sanki kendimi başka bir yere aitmiş gibi hissediyorum.Başka bir yere gitmem gerekliymiş gibi sanki.

Neyse dolaptan rakı kaçırdım biraz. Anathema sleepless(bonus track) i açtım, şu kelimeleri yazarken de ferdi tayfur- ben de özledim çalıyor. Nereye gidiyor hayatım bilemiyorum. Olmam gereken noktadan çok gerilerdeyim sanırım.Dejavu yaşayıp, hep başa dönüyormuşum gibime geliyor. Yapmam gerekeni bilemiyorum. Ama bi sevgilim olsaydı şu anda onun dizinde yatıp ağlıyor olabilirdim belki. Ama yok. Acayip rahatlatıyor insanı bi sevgili ya ama duygusal bağ kurabileceğin bir sevgili. Aman sanki biriyle duygusal bağ kurabilmişim gibi konuşuyorum ama yalan yani.Hoş birşeydir birşeyleri paylaşmak, yiyişten öteye sik.şe değil, duygusal bağ olayına geçebilmek. Ben yaşamadım hiç bilemiyorum. Aşık ta olmadım ben hiç. Bayağıdır yazmıyordum15 gün falan oldu hemen hemen.Arayı çok açmamak lazım. Ben gene masusçuktan herşeyin süper olacağına inanayım ve gidip bi bardak daha rakı kaçırayım.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...