Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kudurmuş karıncayiyenin fili yemesi...


Prawler

Öne çıkan mesajlar

Bir aşk şarkısı ısmarladım kendime.Sonra bir anda farkettim sadece bir sandalyede oturduğumu, yukarıya baktım bir lamba vardı.Lambanın çevresinde bir sinek dönüyordu.Sonra sağıma döndüm arkadaşımla konuşmak için, bi baktım sandalye boştu. Garson da yoktu. Yalnızdım koskoca odada. Hakkaten ben nerdeydim? Camdan dışarı baktım, kar yağıyordu. Lapa lapa hem de,dışarda kar yağarken ben yüreğime ne yağdığını bile bulamıyordum. İçimde kopanın ne olduğunu.

Dışarı çıkmak istedim bir anda, yalnız kalmamak için. Dışardan sesler geliyordu. İnsan sesleri kadını erkeği, çocuğu,yaşlısı... hepsinin seslerini uğultu şeklinde duyuyordum.Dışarı çıkmak için kapıya yeltendim. Ama kapı kilitlydi açılmıyordu. Omuzumla yüklendim kapıya.Olmadı açılmıyordu. Aklıma pencereden çıkmak geldi ve sandalyeyi aldığım gibi pencereye fırlattım. Pencere kırıldı dışarı çıktım. Etrafta bi kaç tane ağaçtan başka yoktu. Delircek gibi oluyordum. Bu kadar kalabalıkta bu kadar yalnız olmak.

Ben niye böyleydim? Neden bu kadar yalnız hissediyordum? Hayatın gerçekleri yediğim meyvenın çekirdeğindemiydi? yoksa kabuğundamıydı? Gerçek, meyvenın kendisi olamazmıydı? Neyi nerede arıyordum ben? Nereye yöneliyordum? Ne olacaktım?

Belki de soru sormayı bırakıp akışına bırakmalıyım değil mi her şeyi. Zamana bırakmak mesela. Kimle dertleşmeye kalksam aynı klişelik aynı monotonluk.
-Abi kız yok ya doğru düzgün..
-Flinta gibi delikanlısın zamana bırak kendin ol onlar gelirler.
-Abi muhasebeden kalacam çok zor ya çalışıyorum olmuyor..
-Olm çalış yaparsın.
-Abi evle problemlerim var
-Zamanla düzelir.

Herşeyi zamana bırakmaktan sıkıldım. 3 sene önce de zamana bırakmıştım herşeyi, bu 4 sene içinde olması gerekenlerin çoğu olmadı, yani kısacası bi halt olmadı,hayat her zamanki gibi hayal kırıklığına uğrattı beni.De mi zamana bırak zamana bırak var ya kusacam bu zamana bırak lafından, kabusum oldu.
Artık kimseye birşey anlatası da kalmıyor insanın. Zamana bırak lafını duymaktan sıkıldığı için.Ama zamana bırakmak lazım değil mi? >:-<[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...