Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcellde Agile Messenger (yardım)

DoguJr

Öne çıkan mesajlar

Turkcell hattım var ama agile messengerla bir türlü bağlanamadım gerek MSN gerekse ICQ'ya GPRS ayarlarını yaptım. Bir arkadaşa sordum. WAP ile İNTERNET ayarları farklıymış ve agile INTERNET olanı kullanıyormuş. Turkcell in sitesine baktım ama gereken bilgiyi bulamadım. Yani ayarlamayı yapamıyorum. Sitesinde normal WAP ayarları var.

Telefonum nokia 3650

yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba. Ayarları nelerdir, ne yapmam gerekiyor...[signature][hline]D&C Online Forum
Sosyal ağlarda paylaş

www.netbul.com/chatin adresinden Chatin programini kur, o ayarlar kuracaktir telefonuna, sonra Chatin'i silebilirsin, Agile Messenger'da Chatin programi ile birlikte gelen ayarlardan "Chatin Turkcell" sec, bu kadar..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş hemen yardımcı oluyim sana.
[spo1=Turkcell-GPRS-Data]Kurulum / Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları na giriyorsun.
Bağlantı adı : Turkcell-GPRS-Data
Veri taşıyıcı : GPRS
Erişim Noktası Adı : internet
Kullanıcı Adı : Yok
Şifre Sorma : Hayır
Şifre : boş ztn =P
Doğrulama : Güvenli
Ağ geçidi IP adresi : 0.0.0.0
[/spo]

[Bu mesaj placebo tarafından 09 Şubat 2005 04:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hızımı alamadım
[spo1=Aria-GPRS-Data]Kurulum / Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları na giriyorsun.
Bağlantı adı : Aria-GPRS-Data
Veri taşıyıcı : GPRS
Erişim Noktası Adı : internet
Kullanıcı Adı : Yok
Şifre Sorma : Hayır
Şifre : boş ztn =P
Doğrulama : Güvenli
Ağ geçidi IP adresi : 0.0.0.0
[/spo]

[Bu mesaj placebo tarafından 09 Şubat 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoguJr, 09 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
teşekkür ederim. Birde ücret olarak uygunmudur. Agile messenger kullanmak?? Yani Faturada şok edecek bir tarife varmıdır?

en çok kullandığında aylık 5 milyon fatura gelir.
ki bunu başaran arkadaşımı tebrik etmiştim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

$ole bi$i, 60kb'da 1 kontor gittigini du$un, zaten programda Traffic Counter var, ona gore hesaplamani yaparsin her giri$inden sonra, Upload/Download ikilisinin toplami 60kb gectiginde 1 kontor gidiyor, bende bu sure listemin biraz kalabalik olmasi ve devamli mesaj gelmesi yuzunden ortalama 15-20 dakika falan suruyor 60kb'a ula$mam..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.

[Bu mesaj Makaveli tarafından 09 Şubat 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...