DoguJr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Turkcell hattım var ama agile messengerla bir türlü bağlanamadım gerek MSN gerekse ICQ'ya GPRS ayarlarını yaptım. Bir arkadaşa sordum. WAP ile İNTERNET ayarları farklıymış ve agile INTERNET olanı kullanıyormuş. Turkcell in sitesine baktım ama gereken bilgiyi bulamadım. Yani ayarlamayı yapamıyorum. Sitesinde normal WAP ayarları var. Telefonum nokia 3650 yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba. Ayarları nelerdir, ne yapmam gerekiyor...[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 www.netbul.com/chatin adresinden Chatin programini kur, o ayarlar kuracaktir telefonuna, sonra Chatin'i silebilirsin, Agile Messenger'da Chatin programi ile birlikte gelen ayarlardan "Chatin Turkcell" sec, bu kadar..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 teşekkür ederim. Birde ücret olarak uygunmudur. Agile messenger kullanmak?? Yani Faturada şok edecek bir tarife varmıdır?[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kardeş hemen yardımcı oluyim sana. [spo1=Turkcell-GPRS-Data]Kurulum / Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları na giriyorsun. Bağlantı adı : Turkcell-GPRS-Data Veri taşıyıcı : GPRS Erişim Noktası Adı : internet Kullanıcı Adı : Yok Şifre Sorma : Hayır Şifre : boş ztn =P Doğrulama : Güvenli Ağ geçidi IP adresi : 0.0.0.0[/spo] [Bu mesaj placebo tarafından 09 Şubat 2005 04:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hızımı alamadım [spo1=Aria-GPRS-Data]Kurulum / Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları na giriyorsun. Bağlantı adı : Aria-GPRS-Data Veri taşıyıcı : GPRS Erişim Noktası Adı : internet Kullanıcı Adı : Yok Şifre Sorma : Hayır Şifre : boş ztn =P Doğrulama : Güvenli Ağ geçidi IP adresi : 0.0.0.0[/spo] [Bu mesaj placebo tarafından 09 Şubat 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aria yı hiç denemedim deneyen biri buraya msg atsın. Buradan agile messengerin istediğiniz sürümünü, buradan ise türkçeleştiren yamayı indirebilirsiniz. Not:TR linki silinirse özel msg atın veya çeken biri upload edebilirse etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: DoguJr, 09 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki: teşekkür ederim. Birde ücret olarak uygunmudur. Agile messenger kullanmak?? Yani Faturada şok edecek bir tarife varmıdır? en çok kullandığında aylık 5 milyon fatura gelir. ki bunu başaran arkadaşımı tebrik etmiştim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 $ole bi$i, 60kb'da 1 kontor gittigini du$un, zaten programda Traffic Counter var, ona gore hesaplamani yaparsin her giri$inden sonra, Upload/Download ikilisinin toplami 60kb gectiginde 1 kontor gidiyor, bende bu sure listemin biraz kalabalik olmasi ve devamli mesaj gelmesi yuzunden ortalama 15-20 dakika falan suruyor 60kb'a ula$mam..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. [Bu mesaj Makaveli tarafından 09 Şubat 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Resim fln yollamaz,push to talk yapmazsan en fazla 3-4 kontorun gider günde o da bütün gün açık kalırsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tamam oldu sağolun. Birde şeyi soracaktım Ayarlardak birde GPRS var Erişim Noktaları menüsünün altında. Oradaki erişim noktasınıda internet yapmam gerekiyormu?[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar