ozzystalker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 daha önce bulunan 128k kablonet bağlantımı tekrar açmayı düşünüyorum. merak ettiklerim, - eskiden üye olduğum için tekrar net bağlama ücreti verecek miyim? ve ilk bağlama ücreti nedir? (aylık ücret veya bağlantı destek demiyorum. bağlantı talebinde bulunurken verdiğimiz miktar. ilk bağlantı miktarı) - eski modem seri numarası ne olacak? yani şimdi adamlar yeni seri numarası -haliyle yeni modem- sorarlarsa çk gibi kalırım. teşekkürler[signature][hline]gex The way we get by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bi ara sor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yeni modem falan istemiyorlar eski modemin varsa onun numarasını alıyorlar. tekrardan bağlama vb. ücretler vereceksin. sanıyorum içindeki puldu falan 70 milyona yakın patlıyor.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:150/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: orc_lord, 09 Şubat 2005 21:48 tarihinde demiş ki: tekrardan bağlama vb. ücretler vereceksin. ben de bu ücreti soruyorum :}[signature][hline]gex The way we get by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ücret 44 milyon + 15 milyon aylik destek bedeli[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar