Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abyss gem! manner olayı hakkında yardım!!

ConYTurK

Öne çıkan mesajlar

beyler ben knightonlineworld adlı sunucuda oynuyorum.bu abyss gem lerden güzel item cıarkabilme oalyı manner la alakalıymış.güzel itemlar chitin iron bow gibi itemalr cıakrabilmek için ne kdr manner gerekli.birde gemler toplumu kırılmalı mesela gunde 5er sefereden 5kere krımakmı yoksa bi serefde 25 kere kırmakmı daha iidir.ilgilenirsen,z mutlu olurum
Sosyal ağlarda paylaş

ciddisiniz yani he.bana kime sorsam mannerla alakalı diyodu..benbde3300 var paso cihitn cıkartıyoru mfln diyolardı.demekki alalkalı degil diuosunuz.su ana kdr 50 tane kırdım 250 mannerla cıkan sadece totemic spear bol bol water of favours cıkarttım ayıpdegişlmi ya satsam ne kdr para olmusut.rogue yim cihitn roguje ler iron bowşllar fln cok pahalaı.nası para kasıcam nben bilemiorum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bilmez,ya adminler sallıyo,"manner ne işe yarasın"diye konu açıp bizle dalga geçiyolar,yada 9500 mannerim var her gemde shard düsüyo diyenler.Bendede 350lerde manner var,inanmıyorum valla chitinmiş,şardmış,
Bir oyun bu kadar şansa dayalıda olamaz yani.Poker oynasam daha ciddi valla.En azından kurallar ortada. :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

walla tam demek istediğini anlamadım. lvl ı yuksek kime sorsam manner kas diyo.gerçi şu oyunda bile bütün pislikleri türkler yaptı bana.daha yeniyim 2m par ayapmısım zzar zor oda adamın teki colonye gel sana lvl atlattırtcam dedi gittim bende party fln yaptı bekliorum. bi anda teleprotladı bi karus bi koydu öldum ne oldugunu anlamadım bida tp ladı 2m imi yedi 2 olduruste bu bug gibi bişi degilmi ayıptır ya pvp teklif fln edilmeli.neye uradıgımı sasırmıstım.yabancılar daha insaflı hiç yoktan bu tür yollara başvurmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...