Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Sıcaklar,Nefes Alamıyorum...

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ya ne yapsam 10 dk dayanıyor ondan sorna ter basıyor kıyafetlerle dusun alatına gırdım sımdı kup kuruyum delırmek uzereyım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Sosyal ağlarda paylaş

pcnın basında ınankı 1.5 lıtre su eksık olmuyor her sosaldıgında hemen yenısı gelıyor otomatıhe baglamıs gıbı ya bırı gelse soyle yellese nasıl oluyor ya
klıma var ama nasıl calısıyor bılmıyorum ondan calıstıramadım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Sosyal ağlarda paylaş

Aranızda çok terlediği için küdredenler varsa yatsın kalksın şükretsin haline. İnanılmaz rahat ediyorsunuz bu sıcaklardada farkında değilsiniz. Ben terleme özürlüsü bi insan olarak vıcık olmuyorum ama sıcağa rastladığım zaman başım dönmeye başlıyor, direk yere yığılasım geliyo ya! Böhüreaa! :([hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 June 2003 18:12 tarihinde demiş ki:
Düğmesine bas çalışır...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!

calıstırdım en sonunda ama kendı ne mecazı yok[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...