wanna25 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bilgisayar açılırken ramin sayılmasını nasıl engelleyebilirim ?Her seferinde ram sayılmasını istemiyorum. Abit marka anakartım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Edo ramler sayılırdı sadece bildiğim kadarıyla. Eğer edo ram kullanıyorsan zaten engelleyemezsin ki!? (Engellemek için bir şeyler var mıydı yoksa.... varsa da hatırlayamıyorum)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanna25 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Twinmoss marka ramler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Markasını değil de... Cinsinden bahsediyorum ben... İşlemcin falan ne? Benim P100 makinada vardı edo ramler çünkü... Ondan sonra çıkan ramler sayılmıyor, cart diye çıkıyor diye biliyorum. Yine de biosuna bir bak bence... Açılışta ramleri doğrulamak falan gibi bir ibare vardır belki.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanna25 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya benim eski sistemimde power quick on self test diye birşey vardı biosda onu disabled yapınca saymıyodu ama bu anakartın biosunda bulamadım böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O zaman yapamazsın herhalde :) Bios update falan ara internetten. Belki o fayda eder. Neden bu kadar çok iptal etmek istiyorsun ki? Kaç ramin var toplam?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Esc tusuna bas. saymadan atlar.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bi dk yeniden başlatıcam sölicem sana nasıl yapıldıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanna25 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saol fistan :) çok iyi olur söylersen saymasın alalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 suspend to ram [disabled] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanna25 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 fistan bunun sisteme bir yan etkisi olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bilmem bi yap bakalım bios'dan noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: wanna25, 09 Şubat 2005 20:53 tarihinde demiş ki: fistan bunun sisteme bir yan etkisi olur mu ? bilgisayarin ramsiz kalir... geri donus olmaz... *!lol*[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanna25 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Fistan bulamadım ki böyle bişi suspend to ram diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benim anakart asus a7n8x-e deluxe. uyuşmayabilir tabi :P pff markasını söle araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanna25 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abit benimki :) abin kv7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanna25 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abin dediğim abit olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sayarken esc ye bas hemen atlar. edit:zaten yazmışlar...okumamıştım[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem [Bu mesaj SoulCube tarafından 09 Şubat 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kesin bir tarif yok. Anakarta göre değişir. Bios harici yapılmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar