Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ve insanlar çıldırdı..başka bişi değil[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 zaten bu haliyle şu ana kadar bulamaması çok garip geliyor. çünkü bulamayacak bir kız değil. kızın amacı para, yayıncı kuruluşun amacı reyting ve reklam gelirleri. başka bir amacı yok bu tür yarışmaların zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yedi kocalı hürmüz' ünbi level üstü herhalde bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamham Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 izmirde bilmem ne otelde bekliyomus ole diyoreklamda gidni tanısın felan diyo bir nevi egrti gelin oluyo baksana admlar sabah sabah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yorumsuz...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sıkıştırılmış karnbondioksitle çalışan 300 metre menzilli demir bilye atan örjinal malzemelerle imal edilmiş kalaşnikofla en yakın tepeye mevzilendim .. *!rın rın rın rın rın rın rını rını rı nı rı nı rı nı rınırınırınırınırını * *!klick* *!pat* *!ciyaaak*[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben o kızı motive edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 reklamıda izledim tam komedi ya off.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 walla kzi tas.. olay sole gerceklesiyor... bole otelde turkstar tarzi eleme yontemi yani: millet hatunun karsina gececek,ben soleyim ben boleyim belediyede postacıyım,bir gecede 10 posta atarim,bazilari beni karl malone benzetir...:) bu geyik doncek kiz da su sesleri cikaracak: ammmmm ohmmmm hımmmmm oooooo cok guzel sen sole kenara gec,seni sectim pikacu tripleri ile birlikte 20 oglan seccek ve onlari yine 3-4 hafta bir odaya tikayip bize hergun kim ne b.k yiyo diye gosterecekler...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 geyikler süper ya:D:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar