Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Merhabalar annem bu aracı Elite donanımlı olarak aldı. Teslim sırasında android auto desteklediğini söylediler. Telefonumla deneyeyim dedim (telefon s8). Kendi kablosu ve kutudan çıkan converter ile farklı kablolarla da denedim fakat kesinlikle sonuç alamdım. Android Auto telefona yüklü ama bağladığımda telefonun kendi ekranını kullanıyor? Ayrıca Hyundai'de bir yazılım mı yükletmek lazım yoksa app'in Türkiye'de çalışmamasıyla mı alakalı? Umarım doğru yerde açmışımdır, şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 bluetooth ile bağlanmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Bağlanıyor fakat nasıl olduğunu merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar