Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar perşembe cuma tatil :P

Teddy

Öne çıkan mesajlar

bu itünün amacı ne? Maslağa gidenler soguktan ve yerlerın halınden dolayı rezıl olmuşlar.Ustune usluk gıttıklerı derslerın hocaları da gelmeyenler olmuş.Bazı hocalarda yoklama bile almışlar.Hala ne bekleniyor anlamıyorum? Deli gibi kar devam ediyo İstanbul'da ama İtü'den tık yok.Komando muhendısı yapma olayı dogru sanırım.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

sene sonuna ekleseler nolurki abi asil bu zamanlarda bize tatil lazim yazın zaten bilemedin 2 ay tatil var di mi? normalde çoğu okulunda haziranin ilk haftasi biter sınavları son 3 hafta rahat gecer.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

siz simdi yatın dersler baslamadan soguklar da sene sonu gelince size +1 hafta eklicekler bende size gülücem :( nasıl iş bu ya istanbullular yatıyo biz okullara zaten bugun 6 saat dondum dısarda nöbet beklicem die askeriyemi okul mu belli degil ha böle işin[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 09 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
Ben demedimmi lan salı günü haftaya pazartesiye kadar tatil die He söylemedimmi

olm sen sallamıstın ama :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...