WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 selam, yurtdışında internete ve televizyona bağlayıp kullanabileceğim bir iptv lazım, digiturk play aylık 20tl kutu kirası + paket bedeli istiyor çok pahalı geldi. tivibu yurtdışı kullanılmıyormuş. amaç kutuyu internete ve televizyona bağlayıp, internet üzerinden klasik türk kanalları yayını almak. tavsiyesi tecrübesi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 tivibu vpn ile kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 kutuya vpn kuruluyor mu ? digiturk abartmış ya 200€ istiyor senelik. şu 200 300 tl lik mediabox lar varmış ama tamamen cahilim bu konuda. amaç kutu olsun internete bağlansın tv ye hdmi bağlayayım ve kumandayla izleyeyim. ( anneye çözüm ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 illegale kayarsan -ligtv izlemek- bulmasi kolay. diger turlu tivibu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 tivibu izlenmiyormuş, illa telekomdan internet olması lazımmış, çözüm olsun da, iptv kutu +kumanda kolay kullanım hiç farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 tvyo/puhutv yapabilrririn, istediğin erşey varmıdır bilmem. türkiyede kimse yokmu? al aylık 40 tl lik digitürk online izle uygulamasından. yurtdışında niye türk kanallarını merak edesin ki birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 anne için ben izlemiyorum zaten, android tv var da eski tip kumandayla çalışan çözüm lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 hah o android tv ye bu türkçe tv programlarının olduğu platformlardan yükleyebiliyormusun bir bak istersen. kardeşim almış yeni lcd biraz kurcukladım youtube, puhu, netflix falan var. onun dışında en kolay çözüm çanak anten olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ben oyle kullanıyorum bein connect vs kurdum da, anne için kumanda lazım mouse la, app açmakla falan ugrasamaz o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 karasal kanallarin ne kadar korsani olur bilmiyorum ama lig tv yayini veren korsan iptv linkleri oluyodu.o iptv linklerinin icinde yerel kanallar falanda oluyodu baya baya. donanimhabere falan bakican o is icin.bayaa bi muhabbetler hos sohbetler bu konuda orada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 WaNTeD said: ben oyle kullanıyorum bein connect vs kurdum da, anne için kumanda lazım mouse la, app açmakla falan ugrasamaz o :) benim dediğim de 1 kere yüklüyorsun app. sonra tv kumandası ile hallediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar